Prisen på Huawei P30/P30 Pro er lækket – dyrere end Galaxy S10

Billeder og specifikationer er allerede lækket på de kommende P30/P30 Pro telefoner fra Huawei. Men nu er prisen også lækket – og den bliver høj.

Huawei har inviteret verdenspressen til Paris tirsdag den 26. marts 2019, hvor de afslører de kommende topmodeller Huawei P30 og P30 Pro for offentligheden.

Huawei P30 og P30 Pro marketing-materiale lækket

Allerede nu en lille uge før er de fleste detaljer om de kommende produkter lækket. Nu bliver den sidste detalje angiveligt også lækket, da prisen nu er ude.

Skal man tro oplysningerne, så bliver P30 og P30 Pro dyr – endda meget dyr. Det ser nemlig ud til, at Huaweis flagskibstelefoner bliver dyrere end Samsungs nye topmodeller Galaxy S10/S10+, der ellers tilhører den dyrere ende af prissegmentet. Det skriver Pocketnow.com.

Varianten af Huawei P30 med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse ventes at få en pris på 749 Euro, hvis vi skal tro på Pocketnow.com.

Det forventes, at Huawei P30 Pro med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse får et prismærke på 999 Euro. Modellen med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse vil koste hele 1.099 Euro.

Huawei P30 og P30 Pro lækket forud for lancering

Er det tilfældet, at Huawei P30 og P30 Pro bliver dyrere end Galaxy S10’erne, så er der altså tale om en stor prisstigning. Sidste års modeller fra Huawei P20 og P20 Pro var billigere end Galaxy S9’erne fra sidste år.

Huawei P30 Lite

Tidligere har Huawei P30 Lite været lækket på en polsk webshop. Her afslørede prisen, at den var uændret i forhold til prisen på P20 Lite, da denne kom på markedet. Om dette holder stik, er uvist.

Huawei P30 Lite – spottet på webshop

Det er uvist om P30 Lite lanceres ved samme event, som P30 og P30 Pro eller ved en softlaunch på et andet tidspunkt.

Mere til historien

Det forlyder også, ifølge Pocketnow.com, at Huawei vil afsløre Huawei P30 Lite til eventen i Paris i næste uge. Dette er endnu ikke be- eller afkræftet fra Huawei.

Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram