Huawei har lækket alle detaljer om P30

Quad-kamera og nærmest skærm helt ud til kanten. Ja, det er noget af det du kan forvente af Huawei P30. Huawei har nu selv lækket alle detaljerne.

Huawei P30 event side (Kilde: The Verge)
Huawei P30 event side (Kilde: The Verge)

Så er alle detaljer om Huawei P30-serien efterhånden sluppet ud. Det er uvist om det er med fuldt overlæg eller ved et tilfælde. Men nu har Twitter-brugeren Evan Blass spottet, at Huawei havde kreeret en eventside for Huawei P30-serien, der var kommet online før tid. Det skriver The Verge.

I samme ombæring fortælles også, at 9to5Google havde spottet denne side.

Eventsiden henviser til en event i VivoCity, hvilket er et shoppingcenter i Singapore, der finder sted den 6. april. Dette kunne betyde, at salgsstarten af P30’erne vil være omkring denne dato.

Her nævnes dog andre bundles end dem vi omtalte i går, hvor vi skrev, at der medfulgte en Sonos One og trådløs oplader til P30 Pro i forsalg, mens der til P30 “kun” fulgte en Sonos One med. Det er uvist, om dette også gælder det danske marked.

Er denne fede video optaget med Huawei P30 Pro?

Power.no har ved en fejl afsløret de norske priser på P30 og P30 Pro. Dem finder du her.

Rygterne bekræfter, at Huawei P30 kommer med quad-kamera og forbedret videooptagelse i mørke omgivelser.

Derudover blev Huawei Watch GT Active Edition også bekræftet. Der er dog ingen detaljer på produktet ud over navnet. Men det ventes at være en opdateret version af Huawei Watch GT, som blev lanceret i efteråret.

Huawei Watch GT – skal kun oplades én gang om månden

MereMobil.dk dækker selvfølgelig Huaweis lancering tirsdag den 26. marts 2019, hvor den endelige offentliggørelse af Huawei P30 og P30 Pro finder sted. Her bliver vi også klogere på de sidste endelige detaljer, samt hvad der gælder det danske marked.

Huawei har nu selv afsløret P30-serien

Mere til historien

Hvad tænker du om lækkede oplysninger, som stammer fra producenterne selv? Tænker du det er et mediestunt eller “en fejl”? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram