Er denne fede video optaget med Huawei P30 Pro?

En lille film er optaget og frigivet på YouTube inden telefonen er lanceret for offentligheden. Er det mon Huawei P30/P30 Pro, som har optaget denne video?

Filmskaberen Parker Walbeck har lagt en ny video på YouTube, hvor han påstår, at filmen er optaget med en kommende smartphone. Vores gæt er, at der er tale om Huawei P30 Pro.

Huawei P30 og P30 Pro marketing-materiale lækket

Parker Walbeck har mere end 500.000 følgere på YouTube. Og videoen har også allerede haft mere end 13.000 visninger, selvom den end ikke har været tilgængelig i mere end to døgn.

Titlen på denne nye video er ”I was the first to shoot with this unreleased smartphone camera, and it’s amazing!”.

Vi forventer, at der er tale om Huawei P30 Pro. Huawei har teaset meget for, at kameraet på de kommende P30’ere skulle være helt fortræffeligt, samt at P30 Pro får en gevaldig zoom.

Parker Walbeck fortæller, at han aldrig har været glad for zoom på telefoner. Men på denne telefon fungerer zoom bedre end han nogensinde har set før. Den lille "film" slutter også med, at Parker Walbeck fortæller, at telefonen der er brugt til at optage med snart lanceres.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Dette passer med, at Huawei afholder stor event i Paris tirsdag den 26. marts 2019, hvor de offentliggør Huawei P30 og Huawei P30 Pro. Om P30 Lite også lanceres til denne event er uvist.

Prisen på Huawei P30/P30 Pro er lækket – dyrere end Galaxy S10

Huawei har ikke kommenteret på videoen og derfor hverken be- eller afkræftet om der er tale om deres kommende flagskib.

Mere til historien

Kameraet i smartphonen har igennem årene udviklet sig markant. Flere forskellige producenter arbejder på forskellige smarte løsninger. Mens Huawei P30/P30 Pro ventes at komme med quad-kamera, så har HMD Global netop lanceret Nokia 9 PureView, der har et penta-kamera. Og du kan vinde et eksemplar af Nokia 9 PureView nu – læs mere om hvordan her.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram