Er denne fede video optaget med Huawei P30 Pro?

En lille film er optaget og frigivet på YouTube inden telefonen er lanceret for offentligheden. Er det mon Huawei P30/P30 Pro, som har optaget denne video?

Filmskaberen Parker Walbeck har lagt en ny video på YouTube, hvor han påstår, at filmen er optaget med en kommende smartphone. Vores gæt er, at der er tale om Huawei P30 Pro.

Huawei P30 og P30 Pro marketing-materiale lækket

Parker Walbeck har mere end 500.000 følgere på YouTube. Og videoen har også allerede haft mere end 13.000 visninger, selvom den end ikke har været tilgængelig i mere end to døgn.

Titlen på denne nye video er ”I was the first to shoot with this unreleased smartphone camera, and it’s amazing!”.

Vi forventer, at der er tale om Huawei P30 Pro. Huawei har teaset meget for, at kameraet på de kommende P30’ere skulle være helt fortræffeligt, samt at P30 Pro får en gevaldig zoom.

Parker Walbeck fortæller, at han aldrig har været glad for zoom på telefoner. Men på denne telefon fungerer zoom bedre end han nogensinde har set før. Den lille “film” slutter også med, at Parker Walbeck fortæller, at telefonen der er brugt til at optage med snart lanceres.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Dette passer med, at Huawei afholder stor event i Paris tirsdag den 26. marts 2019, hvor de offentliggør Huawei P30 og Huawei P30 Pro. Om P30 Lite også lanceres til denne event er uvist.

Prisen på Huawei P30/P30 Pro er lækket – dyrere end Galaxy S10

Huawei har ikke kommenteret på videoen og derfor hverken be- eller afkræftet om der er tale om deres kommende flagskib.

Mere til historien

Kameraet i smartphonen har igennem årene udviklet sig markant. Flere forskellige producenter arbejder på forskellige smarte løsninger. Mens Huawei P30/P30 Pro ventes at komme med quad-kamera, så har HMD Global netop lanceret Nokia 9 PureView, der har et penta-kamera. Og du kan vinde et eksemplar af Nokia 9 PureView nu – læs mere om hvordan her.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram