Apple opgraderer iMac serien for første gang i to år

iMac-serien er endelig blevet opgraderet. Der bydes blandt andet på i9 processor. Læs mere om den nye iMac her.

Den nye iMac (Foto: Apple.com)

Apple har budt på flere nye produkter i denne uge, nemlig iPads og AirPods. En mere skjult nyhed, er opgraderingen af de 2 år gamle iMacs. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

AirPods fås nu med trådløs opladning og Siri

De nye iMacs fås stadig i 21,5 tommer og 27 tommer, med henholdsvis 4K skærm, og 5K skærm. Det er indmaden vi skal se nærmere på, for at finde det nyheder.

På 5K modellen, er det nu muligt at købe den med en Intel i9 processor, med op til 8 kerner, hvilket skulle give op til 2,4 gange hurtige ydeevne.

På 4K modellen, var det tidligere muligt at få en i5 eller i7 processor med 7. generation. Dette er nu opgraderet til 8. generation, med mulighed for i3 processor også. Den nye 8. generation processor, skulle give op til 60 procent hurtigere ydeevne.

Radeon Pro Vega-grafik, er nu også muligt på begge modeller. Apple skriver at det vil give henholdsvis 80 procent og 50 procent, hurtigere grafisk ydeevne.

Nye iPads: iPad Air 2019 og en ny iPad Mini

På RAM fronten, er der ingen store opgradering. 4K modellen fås med op til 32 GB RAM, mens 5K modellen fås med på til 64 GB RAM.

Startpriserne for 4K modellen, ligger på 11.499 kr. og 5K modellen fås fra 15.999 kr.

Vælger man at købe den med den bedste mulige hardware, ligger 5K modellen på 45.869 kr.

De nye iMacs kan købes på Apple hjemmeside.

iMac Pro med 256 GB RAM

Udover iMac serien, så er det også kommet en mindre opgradering på iMac Pro modellen. Det var tidligere "kun" muligt, at få modellen med op til 128 GB DDR4 RAM, dette er nu opjusteret til 256 GB.

Wow! Den nye iMac Pro koster 114.000 kroner

Springet fra 128 GB til 256 GB RAM er på 27.520 kr.

Mere til historien

Lanceringen af produkterne i denne uge, sker formentlig for at skabe plads på det kommende Apple Event på mandag, hvor vi muligvis får en nye medieplatform at se. MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen.

Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram