Samsung Galaxy S10+ reklame spottet på TV

Telefonen er endnu ikke offentliggjort endnu, men alligevel har Samsung reklameret for den nye Galaxy S10+ med medfølgende Galaxy Buds i norsk TV.

Det er begrænset, hvor mange overraskelser der er til morgendagens Samsung Unpacked event. Der er efterhånden ikke det, som allerede er ude af nyheder og detaljer omkring de kommende produkter.

Og nu har en reklame for Galaxy S10+ og medfølgende Galaxy Buds også allerede været vist på TV. Reklamen har nemlig været vist på TV 2 Norge under deres morgen-tv – og faktisk blev den vist to gange før fejlen altså blev opdaget. Det skriver Tek.no.

Norsk TV 2 har også erkendt, at fejlen er helt deres, men det ændrer ikke på at den allerede er spredt rundt flere steder i verden.

Videoen afslører en række detaljer om Galaxy S10.

Du kan se reklamen i YouTube-videoen herunder. Videoen er optaget af en The Verge-læser, der altså spottede og optog videoen, da den ved en fejl blev vist i norsk TV. Det skriver The Verge.

https://www.youtube.com/watch?v=5mPkv7v3VEg

Videoen bekræfter, at Galaxy S10+ kommer med ultralydbaseret fingeraftrykslæser, triple-kamera, dual-frontkamera og den kan oplade andre enheder trådløst. Men videoen afslører også det nye trådløse headset fra Samsung, der hedder Galaxy Buds. Du kan oplade disse på bagsiden af Galaxy S10+.

Videoen slutter også med et tilbud om at købe Galaxy S10 eller Galaxy S10+ og få et par medfølgende Galaxy Buds. Om dette er i forsalget eller hvordan er ikke lige til at se, men absolut ikke utænkeligt da Samsung tidligere har gjort brug af sådanne tilbud.

Samsung på vej med konkurrent til Apples AirPods

Tidligere er specifikationer og billeder også blevet lækket af de kommende Galaxy S10-modeller. Ligesom Samsung også bevidst eller ubevidst har opdateret deres egen applikation, så en række tilbehørsprodukter blev afsløret.

Galaxy S10+, S10, S10e – alle specifikationerne

Du kan følge med i lanceringen af de nye Samsung produkter i morgen klokken 20.00 dansk tid. Læs mere om, hvor og hvordan du følger eventen her.

Mere til historien

Det ventes også, at Samsung er på vej med en ny foldbar smartphone, som fremvises ved det kommende Unpacked event.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram