Samsung Galaxy S10+ reklame spottet på TV

0

Telefonen er endnu ikke offentliggjort endnu, men alligevel har Samsung reklameret for den nye Galaxy S10+ med medfølgende Galaxy Buds i norsk TV.

Det er begrænset, hvor mange overraskelser der er til morgendagens Samsung Unpacked event. Der er efterhånden ikke det, som allerede er ude af nyheder og detaljer omkring de kommende produkter.

Og nu har en reklame for Galaxy S10+ og medfølgende Galaxy Buds også allerede været vist på TV. Reklamen har nemlig været vist på TV 2 Norge under deres morgen-tv – og faktisk blev den vist to gange før fejlen altså blev opdaget. Det skriver Tek.no.

Norsk TV 2 har også erkendt, at fejlen er helt deres, men det ændrer ikke på at den allerede er spredt rundt flere steder i verden.

Videoen afslører en række detaljer om Galaxy S10.

Du kan se reklamen i YouTube-videoen herunder. Videoen er optaget af en The Verge-læser, der altså spottede og optog videoen, da den ved en fejl blev vist i norsk TV. Det skriver The Verge.

https://www.youtube.com/watch?v=5mPkv7v3VEg

Videoen bekræfter, at Galaxy S10+ kommer med ultralydbaseret fingeraftrykslæser, triple-kamera, dual-frontkamera og den kan oplade andre enheder trådløst. Men videoen afslører også det nye trådløse headset fra Samsung, der hedder Galaxy Buds. Du kan oplade disse på bagsiden af Galaxy S10+.

Videoen slutter også med et tilbud om at købe Galaxy S10 eller Galaxy S10+ og få et par medfølgende Galaxy Buds. Om dette er i forsalget eller hvordan er ikke lige til at se, men absolut ikke utænkeligt da Samsung tidligere har gjort brug af sådanne tilbud.

Samsung på vej med konkurrent til Apples AirPods

Tidligere er specifikationer og billeder også blevet lækket af de kommende Galaxy S10-modeller. Ligesom Samsung også bevidst eller ubevidst har opdateret deres egen applikation, så en række tilbehørsprodukter blev afsløret.

Galaxy S10+, S10, S10e – alle specifikationerne

Du kan følge med i lanceringen af de nye Samsung produkter i morgen klokken 20.00 dansk tid. Læs mere om, hvor og hvordan du følger eventen her.

Mere til historien

Det ventes også, at Samsung er på vej med en ny foldbar smartphone, som fremvises ved det kommende Unpacked event.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer