Samsung Galaxy S10+ reklame spottet på TV

Telefonen er endnu ikke offentliggjort endnu, men alligevel har Samsung reklameret for den nye Galaxy S10+ med medfølgende Galaxy Buds i norsk TV.

Det er begrænset, hvor mange overraskelser der er til morgendagens Samsung Unpacked event. Der er efterhånden ikke det, som allerede er ude af nyheder og detaljer omkring de kommende produkter.

Og nu har en reklame for Galaxy S10+ og medfølgende Galaxy Buds også allerede været vist på TV. Reklamen har nemlig været vist på TV 2 Norge under deres morgen-tv – og faktisk blev den vist to gange før fejlen altså blev opdaget. Det skriver Tek.no.

Norsk TV 2 har også erkendt, at fejlen er helt deres, men det ændrer ikke på at den allerede er spredt rundt flere steder i verden.

Videoen afslører en række detaljer om Galaxy S10.

Du kan se reklamen i YouTube-videoen herunder. Videoen er optaget af en The Verge-læser, der altså spottede og optog videoen, da den ved en fejl blev vist i norsk TV. Det skriver The Verge.

https://www.youtube.com/watch?v=5mPkv7v3VEg

Videoen bekræfter, at Galaxy S10+ kommer med ultralydbaseret fingeraftrykslæser, triple-kamera, dual-frontkamera og den kan oplade andre enheder trådløst. Men videoen afslører også det nye trådløse headset fra Samsung, der hedder Galaxy Buds. Du kan oplade disse på bagsiden af Galaxy S10+.

Videoen slutter også med et tilbud om at købe Galaxy S10 eller Galaxy S10+ og få et par medfølgende Galaxy Buds. Om dette er i forsalget eller hvordan er ikke lige til at se, men absolut ikke utænkeligt da Samsung tidligere har gjort brug af sådanne tilbud.

Samsung på vej med konkurrent til Apples AirPods

Tidligere er specifikationer og billeder også blevet lækket af de kommende Galaxy S10-modeller. Ligesom Samsung også bevidst eller ubevidst har opdateret deres egen applikation, så en række tilbehørsprodukter blev afsløret.

Galaxy S10+, S10, S10e – alle specifikationerne

Du kan følge med i lanceringen af de nye Samsung produkter i morgen klokken 20.00 dansk tid. Læs mere om, hvor og hvordan du følger eventen her.

Mere til historien

Det ventes også, at Samsung er på vej med en ny foldbar smartphone, som fremvises ved det kommende Unpacked event.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram