Samsung Galaxy Fold afsløret af EvLeaks

6

Galaxy Fold ser ud til at blive navnet på den kommende foldbare smartphone fra Samsung. Det forlyder det i hvert fald fra Twitter-brugeren EvLeaks.

Samsung Galaxy F
Samsungs første fremvisning i 2018 af en foldbar enhed (Foto: YouTube video)

Så….nu er det efterhånden snart slut med nyheder for Samsung til deres store Unpacked event i morgen. Twitter-brugeren Evan Blass også kendt som @EvLeaks har netop afsløret, at den foldbare smartphone fra Samsung vil blive fremvist på scenen i morgen.

Dette sker da Samsung vil være foran konkurrenterne, som blandt andet Huawei, der også er på vej med foldbare enheder.

Huawei klar med foldbar 5G-enhed til MWC

Skærmen skulle være en 7,3 tommer Infinity Flex Display med en skærmopløsning på 1536 x 2152 pixels, når den er foldet ud. Mens den når den er foldet sammen har en skærm på 4,58 tommer med en opløsning på 840 x 1960 pixels. Det skriver Pocketnow.com.

Der er ingen detaljer ude om processoren, men det ventes den får den samme som Galaxy S10/Galaxy S10+. Det anslås også den måske kommer med 12 GB RAM, triple-kamera og et batteri på 4.400 – dog fordelt på to batterier.

Det er dog vigtigt at huske, at ingen af disse oplysninger er be- eller afkræftet af Samsung. Derfor er det kun rygter og spekulationer på nuværende tidspunkt.

Samsung har lækket kommende wearable-enheder

Men Samsung gør forhåbentlig os alle meget klogere på dette i morgen. Deres event starter klokken 20.00 dansk tid og du kan følge med hjemmefra sofaen. Se hvor og hvordan du kan det her.

Galaxy Fold eller Galaxy F, som telefonen formentlig hedder, kan blive den største og mest interessante nyhed. Ikke fordi Galaxy S10’erne ikke er interessante, men her er det mest allerede lækket på forhånd.

Senest er også en officiel TV-reklame blevet fremvist på norsk TV 2 forud for lanceringen. Ligesom også billeder og specifikationer tidligere er blevet lækket.

Samsung Galaxy S10+ reklame spottet på TV

MereMobil.dk holder dig opdateret på eventen.

Mere til historien

Verdenspressen samles også i Barcelona i weekenden og den kommende uge, da verdens største mobilkonference løber af staben. Officielt starter MWC 2019 mandag den 25. februar 2019 og slutter torsdag den 28. februar. Men allerede søndag har flere producenter inviteret til presseevents.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer