Ny Galaxy Fit skal konkurrere med Fitbit

3

Drømmer du om mere motion uden det koster kassen, så kan Galaxy Fit eller Galaxy Fit e måske være noget for dig. Du kommer i gang for 349 kroner.

Galaxy Fit
Samsung Galaxy Fit (Foto: Samsung)

Du har måske før set forskellige smartwatches, løbeure, aktivitetsarmbånd osv. og tænkt det ikke var noget for dig? Men du kan roligt hoppe med på trenden nu. Samsung har netop lanceret aktivitetsarmbåndene Galaxy Fit og Galaxy Fit e, som er til alt fra marathon-løberen til hverdagsmotionisten.

Galaxy Fit og Fit e ligner en konkurrent til Fitbit, der har godt fat i markedet for aktivitetstrackere.

ANMELDELSE: Fitbit Charge 3 – et armbånd med mange muligheder

Mangler du lidt motivation i hverdagen til at få mere bevægelse ind, så kan et af de nye aktivitetsarmbånd fra Samsung måske være en hjælp for dig.

Armbåndene er lette og vejer ikke meget på håndleddet. Det måler automatisk din aktivitet når du går, løber, cykler, starter et træningspas eller lignende. Der er i alt mere end 90 målbare aktiviteter at vælge mellem. Dette sker på telefonen via Samsung Health applikationen.

Både Galaxy Fit og Fit e er vandtætte i henhold til 5ATM2 og kan derfor bruges både i brusebad, pool m.m. uden at tage skade. De kan også begge måle brugeren søvn, mens det kun er Galaxy Fit, som måler brugerens stressniveau.

Ligesom på de nye Galaxy S10’ere, så er ”e’et” lig med budgetmodellen. Der er derfor lidt flere muligheder med Galaxy Fit fremfor Galaxy Fit e.

Galaxy Fit / Galaxy Fit e bør ikke bruges til dykning, vandski eller andre aktiviteter, der involverer pludselige temperaturændringer, høje vandhastigheder eller dybdypning. Skyl af i rent vand og tør dem efter brug i havvand. Det oplyser Samsung i pressemeddelelsen.

Galaxy Fit og Galaxy Fit e kommer i handlen i slutningen af april. Den præcise salgsstart er endnu ukendt. Men Galaxy Fit kommer i farverne sort og silver og har en vejledende pris på 799 kroner. Mens du kan få Galaxy Fit e i farverne sort og hvid og til en vejledende pris på kun 349 kroner.

Ønsker du mere end aktivitetsbåndene kan klare, så skal du måske overveje det nye Galaxy Watch Active.

Samsung Galaxy Watch kommer nu i en Active-version

Specifikationer

Galaxy Fit Galaxy Fit e
Skærm 0.95” Full Color AMOLED 120 x 240, 282 ppi 0.74” PMOLED 64 x 128, 193 ppi
Processor MCU Cortex M33F 96MHz + M0 16 MHz MCU Cortex M0 96MHz
Styresystem Realtime OS Realtime OS
Fysiske mål + vægt 18.3 (W) x 44.6 (H) x 11.2 (T) 24g (med armbånd) 16.0 (W) x 40.2 (H) x 10.9 (T) 15g (med armband)
Hukommelse 512KB intern RAM, 2048KB ekstern RAM, 32MB ekstern ROM 128KB intern RAM, 4MB ekstern ROM
Sensorer HRM, Accelerometer, Gyroscope   HRM, Accelerometer  
Batteri 120mAh 70mAh
Farver Sort, sølv Sort, hvid
Robusthed 5ATM vandtæt MIL STD 810G   5ATM v MIL STD 810G  
Kompatibilitet   Samsung Galaxy, for øvrige Android-enheder: Android 5.0 eller yngre, RAM 1,5 GB eller mere gælder. iPhone: iPhone 5 eller nyere, iOS 9.0 eller nyere.   Samsung Galaxy, for øvrige Android-enheder: Android 5.0 eller yngre, RAM 1,5 GB eller mere gælder. iPhone: iPhone 5 eller nyere, iOS 9.0 eller nyere.  

Mere til historien

Samsung lancerede også en “billig-variant” af deres topmodel. Det er telefonen, Galaxy S10e, som er Samsungs svar på Apple iPhone Xr. Samsung lancerede også deres konkurrent til Apple AirPods.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer