Mobile World Congress 2019 – det forventer vi

Verdens største mobilkonference er lige om hjørnet. Mobile World Congress 2019 starter i weekenden – og forventningerne er i top. Se hvad vi forventer.

Der er altid en masse spændende nyheder på Mobile World Congress. Det er ikke alt, som er noget for vores markedsområde eller som vi reelt set hører om, hvis man ikke lige er tilstede på selve messen.

Mobile World Congress 2019 (Kilde: Mobile World Congress)
Mobile World Congress 2019 (Kilde: Mobile World Congress)

Det kan eksempelvis være apps eller andre løsninger, samt hardware der aldrig kommer ud til masserne.

I ”gamle dage” valgte mange af producenterne, at fremvise forårets topmodeller til verdens største mobilkonference. Men sådan er det langt fra i dag. Flere og flere producenter afholder i stedet egne events, hvor de får al omtalen og ikke skal dele med konkurrenterne.

Sikkert er det dog, at nogle af producenterne vil offentliggøre en eller flere nye smartphones.

I forhold til det danske marked så afholder både Nokia (HMD Global) og Sony presseevent henholdsvis søndag og mandag. Huawei afholder også event søndag den 24. februar, men det ventes ikke de lancerer en smartphone på Mobile World Congress, da de afholder egen event i slutningen af marts i Paris.

Huawei P30 og P30 Pro præsenteres i marts

Men noget af det der snakkes meget om spiller en stor rolle i år er foldbare enheder og 5G. Og det forventer vi også kommer på det danske marked.

Huawei

Huawei afholder event søndag den 24. februar. Men da de har meldt ud, at de fremviser deres P30-serie til en event i slutningen af marts, så skal vi ikke forvente nogen af de modeller til Mobile World Congress. Hvis endelig de fremviser en P30-model, så vil det formentlig være Lite-modellen.

Men ellers har der været rygter om, at Huawei vil afsløre en foldbar 5G-enhed til Mobile World Congress 2019.

Huawei klar med foldbar 5G-enhed til MWC

Nokia / HMD Global

HMD Global, som står bag Nokia-brandet, vil afsløre deres længe ventede Nokia 9 PureView til dette års Mobile World Congress. Dette er bekræftet.

Nokia 9 PureView afsløres den 24. februar

Vi har tidligere skrevet, at Nokia 9 PureView kommer med en Qualcomm Snapdragon 845 processor, 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Om dette holder stik, er uvist.

Men hvis det viser sig at være korrekt er det altså sidste års processor, at den kommer med.

Nokia 9 PureView kommer formentlig med 5 kameralinser. Spændende bliver det at følge. MereMobil.dk dækker HMD Globals event søndag den 24. februar 2019.

HMD Global har ikke meldt noget ud om, der er mere i vente end Nokia 9 PureView.

Sony

Mandag morgen har Sony inviteret verdenspressen indenfor for at se, hvad de har arbejdet på. Vi har tidligere skrevet, at der måske var en telefon med 21:9 skærmformat på vej. Disse rygter virker vedholdende.

Sony på vej med 21:9 format på smartphone

Sony har holdt kortene tættere til kroppen end mange af konkurrenterne. Det er derfor ret begrænset, hvad der er sluppet ud omkring den kommende event. Vi har tidligere skrevet, at forventningen var en Xperia XZ4.

Sony ventes at lancere Xperia XZ4 til MWC 2019

Opdatering: Siden denne artikel kom online er hele Sonys 2019-lineup blevet lækket. Så måske der ikke er så mange overraskelser i ærmet til mandagens event. Du finder alle specifikationer, billeder m.m. af de kommende Sony-modeller her.

Microsoft

Selvom Microsoft er ude af smartphone-markedet, som producent, så har de stadigvæk produkter, der spiller en rolle i mobilbranchen – både software og hardware. Det ventes, at de til dette års Mobile World Congress vil lancere et nyt HoloLens headset.

Andre nyheder der ventes til MWC 2019…

LG er generelt ikke eksisterende på det danske mobilmarked, men det betyder ikke, at de ikke lancerer telefoner på andre markeder. LG ventes at offentliggøre LG G8 ThinQ og 5G V50 ThinQ.

Rygterne svirrer om, at LG G8 ThinQ kommer med et dual-kamera og Qualcomms Snapdragon 855 processor. Ellers har det været sløvt med detaljerne om LG G8 ThinQ.

5G ventes, som sagt, at fylde en del på dette års messe. LG har formentlig også en 5G-enhed med, hvilket ventes at være V50 ThinQ.

Om vi ser en foldbar enhed fra LG, er uvist.

LG afholder presseevent søndag den 24. februar 2019, men er som nævnt ikke synlig på det danske marked og derfor ikke så interessant for os, desværre.

Xiaomi er også tilstede, men da deres tilstedeværelse på det danske marked også er begrænset, er fr heller ikke toprelevantr med mindre det viser sig, at de lancerer noget til det danske marked.

Der svirrer rygter om, at Xiaomi måske har en foldbar enhed med til Barcelona. Men intet er bekræftet.

Kinesiske Oppo er også tilstede under Mobile World Congress.

Følg med…

Mobile World Congress 2019 (Kilde: Mobile World Congress)
Mobile World Congress 2019 (Kilde: Mobile World Congress)

MereMobil.dk dækker Mobile World Congress 2019 og du kan følge med. Vi forsøger at dække flest muligt af nyhederne, som sagt med fokus på de ting, deres målrettet mod det danske marked.

Mere til historien

Apple og Samsung afholder ikke presseevents på Mobile World Congress. Apple har generelt ikke haft det for vane, men Samsung har tidligere brugt messen på at afsløre deres topmodeller. Det har varieret lidt år for år. Men i år valgte de at lancere i ugen op til ved en event i San Francisco. Du kan læse mere om Samsungs nyeste lanceringer her.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram