Nokia 9 PureView afsløres den 24. februar

HMD Global har bekræftet, at de søndag den 24. februar vil afsløre Nokia 9 PureView under Mobile World Congress.

Invitation til Nokia-lancering til Mobile World Congress 2019 i Barcelona

Mobile World Congress kommer nærmere og det betyder også, at flere og flere producenter sender invitationerne ud til deres lanceringsevents under MWC-konferencen.

HMD Global har oplyst, at de altså vil afholde event søndag den 24. februar i Barcelona. Det er blandt andet Juho Sarvikas, produktchef hos HMD Global, som afslører datoen på hans Twitter-profil. Tidspunktet for eventen er endnu ukendt. Det skriver GSMArena.com.

Det ventes, at eventen vil blive live-streamet.

Men det ventes altså, at vi den 24. februar 2019 vil få afsløret Nokia 9 PureView. Det er også det, som der tolkes ud fra Juho Sarvikas’ udmelding.

Nokia 9 PureView er den længe ventede flagskibstelefon fra HMD Global. Det forventes den kommer med fem bagkameraer.

Vi har tidligere skrevet, at Nokia 9 PureView kommer med en Qualcomm Snapdragon 845 processor, 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Om dette holder stik er uvist. Men hvis det viser sig, at være korrekt er det altså sidste års processor, at den kommer med. Dette års topmodeller fra konkurrenterne komme nok med Snapdragon 855.

Det forventes, at den lanceres med Android 9 Pie. Men HMD Global har ikke meldt nogle specifikationer ud.

Nokia 9 PureView med 5 kameraer er afsløret

Indtil videre har Sony, Xiaomi, LG, Huawei og Oppo foruden HDM Global også meldt ud, at de altså er klar til dette års Mobile World Congress.

Sony har udsendt invitationer til presseevent

Kamera-tendenser anført af Nokia 9 PureView

Mere til historien

Nokia producerede i "gamle dage" også PureView-telefoner. Den første Nokia PureView telefon var Nokia 808 PureView. Denne var en 41 megapixels kameratelefon og kom på markedet i 2012. 808 PureView lignede nærmest et lommekamera på bagsiden. Den kørte i øvrigt på Symian^3 (Symbian Belle / Nokia Belle) styresystemet og ikke Android, som de nye Nokia-telefoner.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram