Nokia 9 PureView med 5 kameraer er afsløret

5 kameraskud på én gang, HDR-10 skærm og Snapdragon 845 processor. Nokia 9 PureView ligner en spændende start på 2019. Se den lækkede video her.

Nokia 9 PureView har 5 linser

En ny, angiveligt lækket video, afslører en ny Nokia-topmodel. Der kan være tale om den meget omtalte Nokia 9 PureView.

Nokia 9 PureView holder designlinjerne fra de øvrige Nokia-telefoner, med én meget vigtig undtagelse. Bagsiden indeholder et vildt kamerasetup med hele fem linser - såkaldt "penta-lens".

Telefonen er angiveligt i stand til at skyde fem billeder på én gang og kombinere billederne til ét resultat. De mange linser, der er leveret af Zeiss Optics, skulle også have en meget positiv effekt ved low-light fotografering samt muligheden for at refokusere billederne, efter de er taget.

I videoen står der, at linserne kan tage 10 gange så meget lys ind som en smartphone med en enkel farvekamera-linse.

Nokia 9 PureView har været rygtet i måneder, men den nye video, som du kan se herunder, antyder en snarlig offentliggørelse.

Her er de bedst sælgende mobiler i historien

Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView (Foto: Mysmartprice)

Snapdragon 845 processor og 6 GB RAM

Ifølge rygterne kører Nokia 9 PureView på en Qualcomm Snapdragon 845 processor. Den har 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Det skriver Mysmartprice.

Skærmen, der er 5,99 tommer stor, går tæt mod kanterne i begge sider, men den har ikke hak (notch). I stedet sidder frontsensorerne i toprammen som "i gamle dage". Det såkaldte "PureDisplay" understøtter desuden HDR 10 og har indbygget fingeraftrykslæser (in-screen reader).

Telefonen er med i Android One familien. Android One styres af Google og giver brugerne garanti for løbende sikkerhedsopdateringer og nye versioner af Android. Android One, og fokus på opdateringer, er altså fortsat i høj prioritet hos HMD Global, der producerer og markedsfører telefoner under Nokia-navnet.

Nokia 9 PureView kommer, ifølge videoen, med Android 9 ud af salgspakken.

Hvornår Nokia 9 PureView præsenteres officielt er ukendt, men en lancering omkring Mobile World Congress (MWC) i februar er sandsynligt.

Nokia 9 PureView læk

Mere til historien

HMD Global købte PureView-varemærket fra Microsoft i 2018. Tidligere har væremærket været brugt på Nokia 808 (præsenteret den 27. februar 2012) og Lumia 1020 (2013).

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Ny iMac er måske på vej

Desktopcomputeren iMac opdateres med nyt chipset, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram