Nokia 9 PureView med 5 kameraer er afsløret

5 kameraskud på én gang, HDR-10 skærm og Snapdragon 845 processor. Nokia 9 PureView ligner en spændende start på 2019. Se den lækkede video her.

Nokia 9 PureView har 5 linser

En ny, angiveligt lækket video, afslører en ny Nokia-topmodel. Der kan være tale om den meget omtalte Nokia 9 PureView.

Nokia 9 PureView holder designlinjerne fra de øvrige Nokia-telefoner, med én meget vigtig undtagelse. Bagsiden indeholder et vildt kamerasetup med hele fem linser – såkaldt “penta-lens”.

Telefonen er angiveligt i stand til at skyde fem billeder på én gang og kombinere billederne til ét resultat. De mange linser, der er leveret af Zeiss Optics, skulle også have en meget positiv effekt ved low-light fotografering samt muligheden for at refokusere billederne, efter de er taget.

I videoen står der, at linserne kan tage 10 gange så meget lys ind som en smartphone med en enkel farvekamera-linse.

Nokia 9 PureView har været rygtet i måneder, men den nye video, som du kan se herunder, antyder en snarlig offentliggørelse.

Her er de bedst sælgende mobiler i historien

Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView (Foto: Mysmartprice)

Snapdragon 845 processor og 6 GB RAM

Ifølge rygterne kører Nokia 9 PureView på en Qualcomm Snapdragon 845 processor. Den har 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Det skriver Mysmartprice.

Skærmen, der er 5,99 tommer stor, går tæt mod kanterne i begge sider, men den har ikke hak (notch). I stedet sidder frontsensorerne i toprammen som “i gamle dage”. Det såkaldte “PureDisplay” understøtter desuden HDR 10 og har indbygget fingeraftrykslæser (in-screen reader).

Telefonen er med i Android One familien. Android One styres af Google og giver brugerne garanti for løbende sikkerhedsopdateringer og nye versioner af Android. Android One, og fokus på opdateringer, er altså fortsat i høj prioritet hos HMD Global, der producerer og markedsfører telefoner under Nokia-navnet.

Nokia 9 PureView kommer, ifølge videoen, med Android 9 ud af salgspakken.

Hvornår Nokia 9 PureView præsenteres officielt er ukendt, men en lancering omkring Mobile World Congress (MWC) i februar er sandsynligt.

Nokia 9 PureView læk

Mere til historien

HMD Global købte PureView-varemærket fra Microsoft i 2018. Tidligere har væremærket været brugt på Nokia 808 (præsenteret den 27. februar 2012) og Lumia 1020 (2013).

Pink Barbie Flip-telefon kommer til sommer

HMD annoncerede ved Mobile World Congress et samarbejde med Mattel og afslørede ”Barbie-mobilen”.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram