Sony på vej med 21:9 format på smartphone

En ommende smartphone fra Sony virker til at være god til at se film på. I hvert fald hvis dette lækkede billede af en ny Xperia viser sig at være rigtigt.

Sony Xperia telefon med skærmformatet 21:9 (Kilde: WinFuture)
Sony Xperia telefon med skærmformatet 21:9 (Kilde: WinFuture)

Billedet indikerer, at en ny Sony Xperia har en høj og smal skærm, hvor formatet er 21:9. Dette vil altså derfor være oplagt til at se film på, da det er ideelt til widescreen. Derimod er meget andet video måske ikke så godt, da sorte kanter umiddelbart vil fylde meget af skærmpladsen.

Det er uvist præcis hvilken model det er. WinFuture, der har publiceret billedet, mener det kan være midrange modellen Xperia XA3.

Sony ventes at lancere Xperia XZ4 til MWC 2019

Dog mener LetsGoDigital, at der måske kan være tale om Xperia XZ4, da den angiveligt kommer med noget, der hedder ”CinemaWide”. Dette kan relatere til 21:9 formatet. Dog skulle Xperia XZ4 komme med triple-kamera og det ligner ”kun”, at denne kommer med dual-kamera. Det skriver Engadget.com.

Vi forventer at blive meget klogere mandag den 25. februar 2019, hvor Sony afholder presseevent i forbindelse med Mobile World Congress 2019. Og vi regner med, at de her har den mobil på billedet med til præsentationen.

Sony ventes at lancere Xperia XZ4 til MWC 2019

Mere til historien

Selvom Sony Xperia XZ4 endnu ikke er officielt lanceret, så kan du allerede nu købe tilbehør til telefonen hos flere danske webshops.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram