Sony på vej med 21:9 format på smartphone

7

En ommende smartphone fra Sony virker til at være god til at se film på. I hvert fald hvis dette lækkede billede af en ny Xperia viser sig at være rigtigt.

Sony Xperia telefon med skærmformatet 21:9 (Kilde: WinFuture)
Sony Xperia telefon med skærmformatet 21:9 (Kilde: WinFuture)

Billedet indikerer, at en ny Sony Xperia har en høj og smal skærm, hvor formatet er 21:9. Dette vil altså derfor være oplagt til at se film på, da det er ideelt til widescreen. Derimod er meget andet video måske ikke så godt, da sorte kanter umiddelbart vil fylde meget af skærmpladsen.

Det er uvist præcis hvilken model det er. WinFuture, der har publiceret billedet, mener det kan være midrange modellen Xperia XA3.

Sony ventes at lancere Xperia XZ4 til MWC 2019

Dog mener LetsGoDigital, at der måske kan være tale om Xperia XZ4, da den angiveligt kommer med noget, der hedder ”CinemaWide”. Dette kan relatere til 21:9 formatet. Dog skulle Xperia XZ4 komme med triple-kamera og det ligner ”kun”, at denne kommer med dual-kamera. Det skriver Engadget.com.

Vi forventer at blive meget klogere mandag den 25. februar 2019, hvor Sony afholder presseevent i forbindelse med Mobile World Congress 2019. Og vi regner med, at de her har den mobil på billedet med til præsentationen.

Sony ventes at lancere Xperia XZ4 til MWC 2019

Mere til historien

Selvom Sony Xperia XZ4 endnu ikke er officielt lanceret, så kan du allerede nu købe tilbehør til telefonen hos flere danske webshops.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer