iOS 12 er installeret på 4 ud af 5 iOS-enheder

Apple er klar med den seneste opgørelse over udbredelsen af iOS-versionerne. Den viser, at 80 procent af alle aktive iOS-enheder har iOS 12.

Apple har frigivet de seneste tal, som viser udbredelsen af de forskellige iOS-versioner. Tallene viser nu, at det er 80 procent af alle iOS-enheder, som har iOS 12 installeret.

12 procent har iOS 11 installeret. Det betyder, at der kun er 8 procent af de aktive iOS-enheder, som kører iOS 10 eller ældre. Dette er på målt på alle iOS-enheder.

Udbredelsen af iOS-versionerne opgjort pr. 24. februar 2019 (Kilde: Apple)
Udbredelsen af iOS-versionerne opgjort pr. 24. februar 2019 (Kilde: Apple)
Udbredelsen af iOS-versionerne opgjort pr. 24. februar 2019 (Kilde: Apple)
Udbredelsen af iOS-versionerne opgjort pr. 24. februar 2019 (Kilde: Apple)

Ses der nærmere på opgørelsen over nyere iOS-enheder, hvilket betyder enheder der er kommet på markedet de seneste fire år, så er der hele 83 procent, som har iOS 12 installeret. Mens der stadigvæk er 12 procent, som har iOS 11 installeret.

Det betyder, at der kun er 5 procent, som fortsat har ældre iOS-versioner installeret.

I forhold til sidste opgørelse, som kom efter nytår, så er der en stigning på 5 procent. Her var tallene til iOS 12 henholdsvis 75 procent og 78 procent.

iOS 12 nu installeret på 78 procent af nyere enheder

Dermed er der ikke så mange, som mangler at opdatere til iOS 12. Men mon ikke Apple som minimum kommer op omkring 90 procent med iOS 12 inden den næste iOS-version er klar til frigivelse.

iOS 13 får dark mode og ny hjemme-skærm på iPhone og iPad iPad

Vi skrev lige efter nytår, at MacRumors allerede havde spottet enheder i deres systemer med iOS 13. Dermed tyder det på, at Apple er godt i gang med arbejdet, så offentligheden kan få et smugkig til WWDC.

MereMobil.dk er spændte på, hvilket nyheder iOS 13 byder på.

Mere til historien

Apple har endnu ikke udsendt invitationerne til WWDC 2019, men det ventes at Apples årlige udviklerkonference vil finde sted i perioden 3. til 7. juni 2019. Apple plejer at give et smugkig på nyhederne i den næste store iOS-opdatering til denne udviklerkonference.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram