Snart kan du blokere artister og bands du ikke gider høre

Du kan snart blokere sangere og grupper, som du ikke gider høre på Spotify. Derefter forsvinder de fra playlister eller radiokanaler.

Spotify er uden sammenligning den største musikstreamingtjeneste i verden - både målt på betalende og gratis brugere. Spotify kommer jævnligt med nye muligheder til brugerne.

Nu kommer muligheden for at blokere artister og bands, som du ikke gider lytte til. Det skriver DR.dk, som har oplysningerne fra mediet Pitchfork.

Spotify (Foto: Pixabay.com)
Spotify på mobilen (Foto: Pixabay.com)

Spotify runder 87 millioner betalende brugere

Vi kender det formentlig alle sammen. Enten har vi nogle kunstnere, som vi i en periode er pænt trætte af eller også har vi bare aldrig brudt os om en bestemt artist. Det er der altså snart råd for i Spotify applikationen.

Spotify langt om længe klar til Apple Watch

Hvis du eksempelvis ikke gider høre sange fra Lukas Graham, Rasmus Seebach eller andre artister, så kan du altså snart slippe for det.

Det er fra starten af ikke muligt at blokere bestemte sange. Så er det kun én enkelt sang, som du ikke ønsker at lytte til fra den pågældende artist, så er det altså enten at blokere kunstneren ellers må du endnu leve med at lytte til den aktuelle sang.

Blokeringen kan fjernes eller laves, når som helst. Så falder kunstneren pludselig i din smag igen, så kan blokeringen bare ophæves helt uden besvær.

Tænker du, at du vil gøre brug af sådan en funktion, hvor du altså kan til- eller fravælge specifikke artister? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvad du tænker om funktionen.

Mere til historien

Du finder også podcasten fra MereMobil.dk på Spotify, da den blev tilgængelig i oktober 2018 i Spotify's app. Her finder du alle vores afsnit. De kan også findes i vores Podcast-kategori.

Spotify til kamp mod AI-genererede sange - hør eksempler

Spotify har fjernet i titusindvis af sange, som er genereret med AI. Hør eksempler på AI-sange her.

(mere…)
Spotify varsler prisstigninger

Meldingen fra topchefen hos Spotify, Daniel Ek, er, at der kommer prisstigninger i løbet af 2023.

(mere…)
Sådan tilføjer du Spotify-playlister til hjemmeskærmen på iPhone

TIP: Du kan tilføje en Spotify widget på iPhone. Læs her hvordan du gør.

(mere…)
Spotify sætter ny rekord

Det seneste kvartals regnskab fra Spotify viser en ny rekord.

(mere…)
Ukendt Spotify-app lukker

Brugerne bakkede ikke op, så nu lukker Spotify den forholdsvis ukendt app.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram