Samsung kommer med lynhurtig trådløs oplader

Trådløs opladning med 15 watts effekt er på vej fra Samsung. Det er spændende om de kan slå Huaweis tilsvarende trådløse oplader.

Det lader til, at Samsung er på vej med en ny trådløs oplader, der understøtter hurtigopladning. I hvert fald har FCC (organisationen der certificerer og godkender teknologi til det amerikanske marked) godkendt en 15 watts trådløs Samsung oplader.

Den nye oplader, med modelnummeret EP-P5200, har et input på 12 volt / 2.1 ampere. Den skulle være i stand til at levere et output på cirka 15 watt.

Samsungs nuværende trådløse hurtigoplader (EP-N5100) er certificeret til 9 volt / 1.67 ampere input og et output på 9 volt / 1 ampere. Det svarer til 15 watts input og 9 watts output-effek, skriver GSMArena.

Trådløs opladning har et stort energitab. Omkring 60 procents tab i Samsungs tilfælde.

I forbindelse med en test af trådløse opladere, som jeg tidligere har bragt på MereMobil.dk. Samsung oplyste, at EP-N5100 opladeren havde et output på 15 watt – og at Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ begge understøtter trådløs hurtigopladning ved 15 watt.

GUIDEHer er de bedste trådløse opladere (juli 2018)

Selvom oplysningerne fra Samsung, når vi sammenholder med udmeldingen fra GSMArena, ikke helt passer, så var Samsungs trådløse oplader den hurtigste og bedste i alle testens faser.

Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ ventes at kunne udnytte hurtigopladningen endnu mere effektivt. Altså en helt naturlig udvikling.

Huawei er foran

Huawei præsenterede samtidigt med Huawei Mate 20 Pro i efteråret 2018 en trådløs hurtigoplader, der kan levere et output på cirka 15 watt. Dette kan udnyttes af Mate 20 Pro, der i min test kan oplades til 33 procents kapacitet på 30 minutter.

Batteriet i Mate 20 Pro har en samlet kapacitet på 4.200 mAh. 33 procent svarer altså til, at der lades 1.386 mAh på 30 minutter eller 46.2 mAh i minuttet. Det kan ingen andre telefoner på markedet præstere lige nu.

Hvorvidt Samsung Galaxy 10-modellerne kan lade i samme hastighed som Huawei Mate 20 Pro har vi fortsat til gode at afprøve.

Samsung har tidligere bekræftet, at Galaxy S10-modellerne præsenteres den 20. februar ved et pressemøde i San Fransisco.

BAGGRUNDSådan fungerer trådløs opladning

Fordele og ulemper ved trådløs opladning

Mere til historien

Selvom Samsung Galaxy S10 endnu ikke er præsenteret, så kan du allerede nu købe covers til telefonen.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram