Her kan du købe Huawei P Smart 2019

Hvor kan jeg købe Huawei P Smart 2019? Svaret får du her: Ikke ret mange steder. Endnu!

Huawei P Smart 2019
Huawei P Smart 2019 koster vejledende 1.899 kroner (Foto: Huawei)

Under 2.000 kroner

Huawei P Smart er den mindste i P-klassen hos Huawei, der stadig udadtil får en del opmærksomhed. Prispunktet ligger lige under 2.000 kroner. Faktisk er den nye udgave, Huawei P Smart 2019, prissat vejledende til 1.899 kroner uden abonnement. 

Udfordringen er, at Huawei P Smart 2019 ikke er bredt tilgængelig i markedet. I første omgang kan den nemlig udelukkende købes hos Power %%%% og Elgiganten.

Ifølge Huawei ”varer det længe” inden vi vil se Huawei P Smart (2019) komme til salg hos de øvrige forhandlere. Ifølge producenten vil mobilen først komme bredere ud i andet kvartal 2019. Det vil sige fra april 2019 og fremefter.

Her er nogle af kompromiserne

Med P Smart forsøger Huawei at have et produkt i det helt billige prissegment, der appellerer til dem, som ikke vil give ret meget for en smartphone, men stadig have en enhed i lommen, der kan bruges som en smartphone.

Træerne vokser ikke ind i himlen. Der er skåret mange steder for at bringe prisen ned. 

I dag findes der flere interessante smartphones i det laveste prissegment. Fællesnævneren er ens for dem alle, når det kommer til kompromiserne:

  • Langsommere processor og ringere skærmtype
  • Dårligere kamera
  • Samlet dårligere brugeroplevelse
Huawei P Smart 2019
Kameraet er typisk et af de steder, hvor der spares, når prisen skal reduceres for at skabe en billig smartphone (Foto: Huawei)

Dette er Huawei P Smart 2019

På specifikationerne ser Huawei P Smart 2019 fornuftig ud. Den kommer med dual-kamera (13 + 2 megapixels sensorer) og et 8 megapixels frontkamera.

Der er 3 GB RAM og 64 GB intern hukommelse med mulighed for tilføjelse af MicroSD-kort på op til 512 GB.

I forhold til 2018-modellen er processoren blevet kraftigere, men den kommer ikke i nærheden af ydelserne fra de dyrere telefoner.

Skærmen er vokset fra 5.65 til 6. 21 tommer, men opløsningen er stort set den samme. Vægten er forøget fra 143 til 160 gram – når der sammenlignes med forgængeren.

Selvom P Smart-telefonerne har begrænsninger, så får du stadig en okay smartphone, hvis du husker, at du ikke har givet ret meget for den.

Det svarer til hvis du køber en minibil fremfor en mellemklasse familiebil. Du kommer stadig fra punkt A til B, men alle bilens parametre er reduceret så den samlede oplevelse ikke er på niveau med en dyrere model. Når du ved hvad du køber, har du også lettere ved at blive glad for købet.

Alternativer til Huawei P Smart

Der findes mange spændende telefoner i de lavere prisklasser, der kan konkurrere med Huawei P Smart 2019.

Her er de to seneste jeg har anmeldt:

Motorola One har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, mens Nokia 5.1 Plus kommer med 3 GB RAM og 32 GB intern lagerplads.

Mere til historien

Hvis du kan nøjes med sidste års P Smart model, så kan den aktuelt findes ned til 1.400 kroner.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Her er priserne på Samsung Galaxy S22-serien

PRISER: Samsung Galaxy S22 koster fra 6.699 kroner. Se alle priserne på Galaxy S22-serien her.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Samsung Galaxy S22-serien – se de forventede danske priser

PRISLÆK: Galaxy S22 Ultra bliver billigere, mens de øvrige modeller holder priserne fra 2021.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram