Her kan du købe Huawei P Smart 2019

0

Hvor kan jeg købe Huawei P Smart 2019? Svaret får du her: Ikke ret mange steder. Endnu!

Huawei P Smart 2019
Huawei P Smart 2019 koster vejledende 1.899 kroner (Foto: Huawei)

Under 2.000 kroner

Huawei P Smart er den mindste i P-klassen hos Huawei, der stadig udadtil får en del opmærksomhed. Prispunktet ligger lige under 2.000 kroner. Faktisk er den nye udgave, Huawei P Smart 2019, prissat vejledende til 1.899 kroner uden abonnement. 

Udfordringen er, at Huawei P Smart 2019 ikke er bredt tilgængelig i markedet. I første omgang kan den nemlig udelukkende købes hos Power %%%% og Elgiganten.

Ifølge Huawei ”varer det længe” inden vi vil se Huawei P Smart (2019) komme til salg hos de øvrige forhandlere. Ifølge producenten vil mobilen først komme bredere ud i andet kvartal 2019. Det vil sige fra april 2019 og fremefter.

Her er nogle af kompromiserne

Med P Smart forsøger Huawei at have et produkt i det helt billige prissegment, der appellerer til dem, som ikke vil give ret meget for en smartphone, men stadig have en enhed i lommen, der kan bruges som en smartphone.

Træerne vokser ikke ind i himlen. Der er skåret mange steder for at bringe prisen ned. 

I dag findes der flere interessante smartphones i det laveste prissegment. Fællesnævneren er ens for dem alle, når det kommer til kompromiserne:

  • Langsommere processor og ringere skærmtype
  • Dårligere kamera
  • Samlet dårligere brugeroplevelse
Huawei P Smart 2019
Kameraet er typisk et af de steder, hvor der spares, når prisen skal reduceres for at skabe en billig smartphone (Foto: Huawei)

Dette er Huawei P Smart 2019

På specifikationerne ser Huawei P Smart 2019 fornuftig ud. Den kommer med dual-kamera (13 + 2 megapixels sensorer) og et 8 megapixels frontkamera.

Der er 3 GB RAM og 64 GB intern hukommelse med mulighed for tilføjelse af MicroSD-kort på op til 512 GB.

I forhold til 2018-modellen er processoren blevet kraftigere, men den kommer ikke i nærheden af ydelserne fra de dyrere telefoner.

Skærmen er vokset fra 5.65 til 6. 21 tommer, men opløsningen er stort set den samme. Vægten er forøget fra 143 til 160 gram – når der sammenlignes med forgængeren.

Selvom P Smart-telefonerne har begrænsninger, så får du stadig en okay smartphone, hvis du husker, at du ikke har givet ret meget for den.

Det svarer til hvis du køber en minibil fremfor en mellemklasse familiebil. Du kommer stadig fra punkt A til B, men alle bilens parametre er reduceret så den samlede oplevelse ikke er på niveau med en dyrere model. Når du ved hvad du køber, har du også lettere ved at blive glad for købet.

Alternativer til Huawei P Smart

Der findes mange spændende telefoner i de lavere prisklasser, der kan konkurrere med Huawei P Smart 2019.

Her er de to seneste jeg har anmeldt:

Motorola One har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, mens Nokia 5.1 Plus kommer med 3 GB RAM og 32 GB intern lagerplads.

Mere til historien

Hvis du kan nøjes med sidste års P Smart model, så kan den aktuelt findes ned til 1.400 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer