Huawei klar med den billige P Smart (2019)

6

Huawei er klar med efterfølgeren til sidste års P Smart. Årets model hedder Huawei P Smart (2019). Læs mere om den nye smartphone her.

Huawei P Smart (2019) (Foto: Huawei)

Huawei har lanceret en ny smartphone i deres P-serie og byder nu velkommen til Huawei P Smart 2019.

Telefonen henvender sig særligt til den yngre målgruppe og batteriet giver strøm nok til masser af surfen på nettet, op til 18 timers videoafspilning og musikafspilning i 96 timer, skriver Huawei i pressemeddelelsen.

Huawei Mate 20 Pro er Årets Mobil 2018

-“Vi har set frem til at præsentere den nye Huawei P Smart 2019 i Danmark. P-serien er sat i verden i et forsøg på at gøre den bedste teknologi tilgængelig for flere. Og med en skærmstørrelse på 6,21 tommer, banebrydende kamerateknologi og en pris på 1.899 kr. er der tale om en smartphone, som ikke er set før i denne prisklasse,” siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark.

P Smart 2019 kommer med en 6,21 tommer skærm, Kirin 710 processor, 3 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og 3.400 mAh. Telefonen understøtter desuden microSD-kort på op til 512 GB.

I forhold til sidste år model, så er skærmen blevet betragteligt større. Dette skyldes der er mere kant-til-kant skærm. Skærmformatet er 19.5:9. Opløsningen er FHD+ (2340 x 1080 pixels) og den har en pixeltæthed på 415.

Mate 20 Pro i fede nye farver kommer ikke til Danmark

Huawei P Smart (2019) kommer med et dual-kamera, der har henholdsvis 13 megapxiels og 2 megapixels. Mens frontkameraet er på 8 megapixels. Derudover har mobilen såkaldt TÜV Rheinland-certificeret Eye Comfort Mode, der gør det mere skånsomt for øjnene at bruge telefonen.

Telefonen får en vejledende pris på 1.899 kroner uden abonnement. Smart P (2019) kommer i farverne ”Midnight Black” og ”Aurora Blue”.

Eksklusive salgsstart hos udvalgte forhandlere

Du kan allerede nu købe Huawei P Smart (2019) hos Elgiganten og Power, mens det varer længere inden Huawei P Smart (2019) kommer til salg hos de øvrige forhandlere. Der skal du vente helt til andet kvartal 2019 før den er på hylderne hos dem.

Mere til historien

Lanceringen af Huawei P Smart (2019) faldt på det danske marked sammen med udmeldingen om, at en Huawei-ansat var blevet anholdt for spionage i Polen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer