Huawei klar med den billige P Smart (2019)

Huawei er klar med efterfølgeren til sidste års P Smart. Årets model hedder Huawei P Smart (2019). Læs mere om den nye smartphone her.

Huawei P Smart (2019) (Foto: Huawei)

Huawei har lanceret en ny smartphone i deres P-serie og byder nu velkommen til Huawei P Smart 2019.

Telefonen henvender sig særligt til den yngre målgruppe og batteriet giver strøm nok til masser af surfen på nettet, op til 18 timers videoafspilning og musikafspilning i 96 timer, skriver Huawei i pressemeddelelsen.

Huawei Mate 20 Pro er Årets Mobil 2018

-"Vi har set frem til at præsentere den nye Huawei P Smart 2019 i Danmark. P-serien er sat i verden i et forsøg på at gøre den bedste teknologi tilgængelig for flere. Og med en skærmstørrelse på 6,21 tommer, banebrydende kamerateknologi og en pris på 1.899 kr. er der tale om en smartphone, som ikke er set før i denne prisklasse," siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark.

P Smart 2019 kommer med en 6,21 tommer skærm, Kirin 710 processor, 3 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og 3.400 mAh. Telefonen understøtter desuden microSD-kort på op til 512 GB.

I forhold til sidste år model, så er skærmen blevet betragteligt større. Dette skyldes der er mere kant-til-kant skærm. Skærmformatet er 19.5:9. Opløsningen er FHD+ (2340 x 1080 pixels) og den har en pixeltæthed på 415.

Mate 20 Pro i fede nye farver kommer ikke til Danmark

Huawei P Smart (2019) kommer med et dual-kamera, der har henholdsvis 13 megapxiels og 2 megapixels. Mens frontkameraet er på 8 megapixels. Derudover har mobilen såkaldt TÜV Rheinland-certificeret Eye Comfort Mode, der gør det mere skånsomt for øjnene at bruge telefonen.

Telefonen får en vejledende pris på 1.899 kroner uden abonnement. Smart P (2019) kommer i farverne ”Midnight Black” og ”Aurora Blue”.

Eksklusive salgsstart hos udvalgte forhandlere

Du kan allerede nu købe Huawei P Smart (2019) hos Elgiganten og Power, mens det varer længere inden Huawei P Smart (2019) kommer til salg hos de øvrige forhandlere. Der skal du vente helt til andet kvartal 2019 før den er på hylderne hos dem.

Mere til historien

Lanceringen af Huawei P Smart (2019) faldt på det danske marked sammen med udmeldingen om, at en Huawei-ansat var blevet anholdt for spionage i Polen.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram