Garmin er klar med et 4G løbeur

Garmin Vivoactive 3 Music leverer 4G LTE-forbindelse på løbeturen eller i motionscenteret. Batteritiden er op til fem dage på en opladning.

Garmin Vívoactive 3 Music
Garmin Vívoactive 3 Music (Foto: Garmin)

Garmin har præsenteret deres første 4G LTE baserede smartwatch. Med Vivoactive 3 Music kan motionister lade smartphonen ligge hjemme, mens de løber en tur eller træner i centeret. 4G LTE-forbindelsen sikrer, at der kan lyttes til musik, sendes og modtages SMS-beskeder og naturligvis tracke motionen via Garmin Connect.

Ifølge Garmin kan Vivoactive 3 Music køre op til fem dage på en opladning når uret sættes i smartwatch-tilstand. Aktiveres GPS, musikafspilning og 4G LTE så er driftstiden dog kun fire timer.

Ligesom Apple Watch Series 4 har Vivoactive 3 Music også en sikkerhedsfunktion, der kan give ens nødkontakter besked, hvis brugeren falder eller tilsvarende.

ANMELDELSEApple Watch Series 4 er det bedste smartwatch du kan købe

Hvis brugeren føler sig utryg på løbeturen, eller har det dårligt, kan knappen på siden holdes inde i fem sekunder, hvorefter der sendes en besked til nødkontakterne med realtids-placering.

Garmin LiveTrack kan også sættes til hele tiden at dele ens placering med venner og familie.

Sidste år introducerede Garmin produktet Vivoactive 3, men den nye version med efternavnet ”Music” tilføjer 4G-LTE-mulighed, der blandt andet giver mulighed for at downloade op til 500 sange samt playlister ned på Garmins smartwatch. Dette inkluderer også musik fra tredjeparts musiktjenesten Deezer – og måske i fremtiden Spotify.

Løbe- og motionsuret fra Garmin kan desuden måle pulsen på håndledet via en sensor bag på uret. Musikken lyttes via et trådløst Bluetooth headset.

GUIDESå meget sparer du på at købe disse motions-gadgets brugt

I USA har teleoperatøren Verizon sikret 4G LTE-forbindelse til Garmin Vivoactive 3 Music. Der er ikke nogen forlydender om hvilke samarbejdspartnere Garmin vil have uden for USA eller om produktet lanceres i vores markedsområde. Hvis jeg modtager disse informationer, vil denne artikel blive opdateret.

Apple Watch er også tilgængelig i en 4G LTE udgave. Det samme er tilfældet for Samsung Galaxy Watch. Hidtil har operatørerne i Danmark ikke valgt at understøttet Galaxy Watchog teleselskabet 3 er de eneste, der kan tilbydes 4G LTE forbindelse på Apple Watch.

Huawei Watch GT skal kun oplades én gang om måneden

Promovideo for Vivoactive 3 Music

Mere til historien

I kategorien ”wearables” har Garmin en markedsandel på cirka 5 procent målt på kvartalerne Q2 2018, Q1 2018 og Q4 2017. I andet kvartal 2018 havde Apple en markedsandel på 17 procent mens samt på 9.5 procent af markedet. Det viser tal fra Statista.

Rigtigt flot Android-smartwatch til en god pris
(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2 – læs detaljerne her

Et nyt high-end Apple Watch har set dagens lys. En af nyhederne er en 50 procents lysere skærm, men også en meget mørk skærm.

(mere…)
Apple Watch Series 9 - ny cool dobbelttryk-funktion

Her er nogle af nyhederne i Apple Watch Series 9. Dobbelt-tryk er en ny måde at betjene uret på.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Apple Watch Series 9 rygtes i ny farve-variant

Når Apple til efteråret ventes at lancere en ny generation af Apple Watch, så vil der angiveligt komme en ny cool farvevariant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram