Så meget sparer du på at købe disse motions-gadgets brugt

1

Her er sjove tech-dimser, der inspirerer dig til en vedholdende motionsplan. Læs, hvor meget  du eksempelvis sparer ved at købe et Apple Watch, brugt.

Motion
Motion

I januar er motionscentrene fyldt med sveddryppende, entusiastiske danskere, der efter nytårsaften har besluttet sig for at gøre noget ved de overflødige kilo. Vil du også trække i træningstøjet, så læs med her.

Motion kan være ensomt og kedeligt, men hvis du har en lille technørd gemt bag det ekstra spæklag, kan du måske motiveres ved at iklæde dig de rigtige gadgets.

Vi har været på jagt i DBAs enorme lister af brugte varer og fundet nogle eksempler på fede motionsgadgets, du kan spare penge på, fordi de købes brugt.

Genbrug af disse gadgets er intet mindre end genialt og en ren win-win situation. Sælgeren får ikke længere dårlig samvittighed af at se på motionsgadgets, der samler støv. Du sparer penge, og har samtidigt mindsket det økonomiske tab, hvis du alligevel ikke kan holde dit nytårsfortsæt og må lægge motionen på hylden igen.

Vi har fundet både vægte, headsets og smartwatches i vores søgen.

Op på vægten

Fitbit Arla
Fitbit Arla sender vægtdata over på en smartphone-app via Wi-Fi. (Foto: Fitbit)

Hvor slemt står det til med kiloene? Hop op på vægten! Her står du ansigt til ansigt med dit overforbrug af kalorier.

Vælger du ikke blot en digital vægt, men en app-forbundet vægt, kan du sætte dig mål, og på grafer følge hvordan det går med vægttabet.

Vægten Fitbit Arla sender data via Wi-Fi til en applikation på smartphonen. Vægten genkender dig automatisk, når du står op på den, så flere personer i familien kan bruge den samme vægt, uden at ens personlige data deles. Både fedtprocent og vægt bliver registreret.

Vægten fra Fitbit har en nypris på mellem 700 og 1.000 kroner, men er spottet brugt for godt 540 kroner. Og med lidt pressen på prisen kommer du formentlig ned under de 500 kroner. Et lignende produkt er iHealth HS5  der også kan spares en del penge på, ved at købe brugt

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Fitbit Arla

Løbeuret til en tech-pro

Garmin Forerunner 935
Garmin Forerunner 935 (Foto: Garmin)

Hvis du virkelig mener det med motionen og vægttabet, så kommer du ikke uden om Garmin Forerunner 935. Dette er en gadget for rigtige tech-pros, der går op i sund livsstil.

Forerunner 935 tilbyder alt du kan tænke dig fra søvnmåling, skridttæller, GPS, anbefalinger om restituering og meget andet.

Omkring 3.700 kroner skal du af med for dette sports- og løbeur. Brugtprisen er nede omkring 2.800 kroner, men mon ikke du kan presse prisen lidt ved sælgeren.

Hvis ikke du bryder dig om remfarven, fås der remme i andre farver, også brugt.

Populært og billigt løbeur

Mange starter et vægttab med et puls- og motionsur fra Garmin. Produktet gennem tiden kommet i forskellige udgaver, men fælles for dem alle er, at du let kommer i gang. Vivofit kan eksempelvis skelne mellem løb, cykling, svømning og fitness.

Der er mange brugte Vivofit til salg. Priserne ligger mellem 200 og 400 kroner. Vær opmærksom på, at nyprisen lige nu på Vivofit 3 er i omegnen af 500 kroner. Se også efter et konkurrerende produkt som Fitbit.

TEST: Fitbit Charge 2 booster formen via spilelementer

Allround uret – ikke kun til motion

Apple Watch Series 2 (Foto: Apple)
Apple Watch Series 2 (Foto: Apple)

Vil du have et sportsur, der også kan bruges til andet end motion, går vejen gennem et Apple Watch. Dette er kun interessant, hvis du er iPhone-bruger, da det ikke fungerer med Android.

Apple Watch har en omfattende motionssoftware fra Apple indbygget, der snakker sammen med henholdsvis Sundhed og Aktivitet på iPhone. Du får statistik på daglig basis, og anbefalinger hvis du lige mangler 10 minutters gåtur for at nå dagens bevægelsesnål.

Den hidtil nyeste udgave hedder Apple Watch Series 3, men kan du finde et brugt Series 2, kommer du næsten lige så langt, som med den nye model. Faktisk er Series 2 et bedre køb.

Apple Watch Series 2 koster brugt ned til 1.950 kroner. Series 1 fås helt ned til omkring 1.000 kroner. Til sammenligning koster et fabriksnyt Apple Watch Series 3 op til 3.099 kroner.

TEST: Apple Watch Series 2 er et rigtigt spændende smartwatch

Musik i ørerne motiverer

Jabra Sport Pulse Wireless
Jabra Sport Pulse Wireless

Motion kræver for de fleste musik, og når smartphonen alligevel ligger i lommen, er et trådløst headset oplagt.

Jabra har en række sport-headsets på hylderne. Jabra Sport Pulse, Jabra Elite Sport og Jabra Sport Wireless+ skal du kigge efter.

Den nyeste topmodel er Elite Sport, der udover at være HELT trådløse uden ledning, så måles pulsen automatisk, når headsettet sidder i ørerne. 500 kroner er ikke unormalt at spare, når dette headset handles brugt.

Mere til historien

Denne artikel er bragt i samarbejde med DBA Guide.

Læs også:
Husker du? Disse tech-ting ønskede vi os for 40 år siden

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer