Den fantastiske drøm om Samsung Galaxy S10

0

VIDEO: Hvordan ser Samsung Galaxy S10 ud? Denne video viser en fantastisk drøm om Samsungs kommende topmodel.

Samsung-fans tripper for at se den kommende Galaxy S10-serie, men intet er officielt endnu. Det forhindrer dog ikke fans og kreative sjæle i at komme med deres bud på, hvordan Samsung Galaxy S10 ser ud.

Senest har den grafiske designer Muhsin M. Belaal været i gang med et stykke virkeligt flot og kreativt arbejde. Du kan i denne artikel se hans koncepttegninger af Samsungs næste store flagskib. Det er hans tanker og drømme om, hvordan telefonen kunne se ud.

Selvom videoen og billederne ser yderst professionelle, og næsten officielle ud, så skal vi huske, at der er tale om et konceptdesign, og ikke et rigtigt produkt. Det er altså en smartphone, der er skabt i en computer.

Hvor tæt denne fantastiske drøm om Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ er på virkeligheden er svært at sige, men vi bliver klogere når Samsung i det tidlige forår vil præsentere telefonerne officielt.

Det er ikke ret mange dage siden, at @Evleaks delte et billede der lignede et spionfoto af en telefon der kunne være Samsung Galaxy S10. Ifølge dette billede vil Galaxy S10 minde ret meget om Galaxy A8s, og ikke være specielt banebrydende i designet.

Rygterne om den nye Samsung-topmodel viser igen og igen et kamerahul i skærmens øverste hjørne. Så noget kan tyde på, at den nye Samsung smartphone går væk fra ”notch” og over i ”hul”. Galaxy A8s var den første telefon fra Samsung med dette såkaldte Infinity-O display, der altså inkluderer et lille hul til kameraet.

I december forlød det, at Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ bliver præsenteret den 20. februar 2019.

Indtil videre må vi bare drømme om, at Samsung forhåbentlig lancerer en fed Galaxy S10’er.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Ifølge @Evleaks får Galaxy S10 en skærmstørrelse på 6,1 tommer mens Galaxy S10+ vil have 6,4 tommer skærm. Der tales også om en Galaxy S10 Lite på rygteplan. Her skulle skærmstørrelsen være 5,8 tommer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer