Den fantastiske drøm om Samsung Galaxy S10

VIDEO: Hvordan ser Samsung Galaxy S10 ud? Denne video viser en fantastisk drøm om Samsungs kommende topmodel.

Samsung-fans tripper for at se den kommende Galaxy S10-serie, men intet er officielt endnu. Det forhindrer dog ikke fans og kreative sjæle i at komme med deres bud på, hvordan Samsung Galaxy S10 ser ud.

Senest har den grafiske designer Muhsin M. Belaal været i gang med et stykke virkeligt flot og kreativt arbejde. Du kan i denne artikel se hans koncepttegninger af Samsungs næste store flagskib. Det er hans tanker og drømme om, hvordan telefonen kunne se ud.

Selvom videoen og billederne ser yderst professionelle, og næsten officielle ud, så skal vi huske, at der er tale om et konceptdesign, og ikke et rigtigt produkt. Det er altså en smartphone, der er skabt i en computer.

Hvor tæt denne fantastiske drøm om Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ er på virkeligheden er svært at sige, men vi bliver klogere når Samsung i det tidlige forår vil præsentere telefonerne officielt.

Det er ikke ret mange dage siden, at @Evleaks delte et billede der lignede et spionfoto af en telefon der kunne være Samsung Galaxy S10. Ifølge dette billede vil Galaxy S10 minde ret meget om Galaxy A8s, og ikke være specielt banebrydende i designet.

Rygterne om den nye Samsung-topmodel viser igen og igen et kamerahul i skærmens øverste hjørne. Så noget kan tyde på, at den nye Samsung smartphone går væk fra ”notch” og over i ”hul”. Galaxy A8s var den første telefon fra Samsung med dette såkaldte Infinity-O display, der altså inkluderer et lille hul til kameraet.

I december forlød det, at Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ bliver præsenteret den 20. februar 2019.

Indtil videre må vi bare drømme om, at Samsung forhåbentlig lancerer en fed Galaxy S10’er.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Ifølge @Evleaks får Galaxy S10 en skærmstørrelse på 6,1 tommer mens Galaxy S10+ vil have 6,4 tommer skærm. Der tales også om en Galaxy S10 Lite på rygteplan. Her skulle skærmstørrelsen være 5,8 tommer.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram