Sneak-peek på Samsung One UI

VIDEO: Oplev lidt mere af Samsungs nye Android-brugerflade One UI. Er One UI nødvendigt? Ja – og nej! Få svaret her.

Skabt til at fokusere

– ”One UI hjælper dig med at fokusere på det der virkelig betyder noget for dig”.

Sådan lyder Samsungs officielle salgstale for den opdaterede Android-brugerflade kaldet One UI, der så dagens lys i forbindelse med Samsungs udviklerkonference i november.

I en ny kort video med overskriften ”Made to focus” løbes en række elementer fra styresystemet igennem i højt tempo.

Der er ingen tvivl om, at Samsung endnu engang har foretaget en stor oprydning af deres brugerflade.

Det er sjældent, at brugerflader oven på Android rent faktisk gør Android-systemet mere simpelt. Android selv, uden indgreb fra producenterne, er over de seneste par år modnet mere og mere. Det udvasker behovet for skins, wallpapers, og særlige apps fra producenterne.

Hvis en producent virkelig mener, at systemet skal hjælpe dig med at fokusere, så skulle de nok starte med ikke at pille ved designet og funktionaliteten i Android.

Frem til den forventede lancering af Samsung Galaxy S10-serien i starten af 2019 har Samsung brug for alt den medvind de kan skaffe. Særligt i en tid hvor kinesiske mobilproducenter bliver stærkere og bedre.

Samsung Galaxy S10 afsløres i februar

I ovenstående video fortæller jeg lidt mere om One UI. Du får også min holdning til om Samsung One UI er en nødvendighed. Kunne Android i sig selv ikke blot klare den samme opgave?

Det er endnu for tidligt at sige noget om hvornår One UI lander på Samsungs telefoner, men sandsynligvis bliver det i starten af det nye år sammen med de kommende nye smartphones. Dermed kan One UI være med til at tegne en ny frisk linje for Samsung.

Jeg følger sagen her på MereMobil.dk.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Samsung Galaxy S10 vil i 2019 også komme i en 5G-version. I hvert fald ifølge rygterne. Måske har denne udgaven enten 10 eller 12 GB RAM.

Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram