Sneak-peek på Samsung One UI

VIDEO: Oplev lidt mere af Samsungs nye Android-brugerflade One UI. Er One UI nødvendigt? Ja – og nej! Få svaret her.

Skabt til at fokusere

- ”One UI hjælper dig med at fokusere på det der virkelig betyder noget for dig”.

Sådan lyder Samsungs officielle salgstale for den opdaterede Android-brugerflade kaldet One UI, der så dagens lys i forbindelse med Samsungs udviklerkonference i november.

I en ny kort video med overskriften ”Made to focus” løbes en række elementer fra styresystemet igennem i højt tempo.

Der er ingen tvivl om, at Samsung endnu engang har foretaget en stor oprydning af deres brugerflade.

Det er sjældent, at brugerflader oven på Android rent faktisk gør Android-systemet mere simpelt. Android selv, uden indgreb fra producenterne, er over de seneste par år modnet mere og mere. Det udvasker behovet for skins, wallpapers, og særlige apps fra producenterne.

Hvis en producent virkelig mener, at systemet skal hjælpe dig med at fokusere, så skulle de nok starte med ikke at pille ved designet og funktionaliteten i Android.

Frem til den forventede lancering af Samsung Galaxy S10-serien i starten af 2019 har Samsung brug for alt den medvind de kan skaffe. Særligt i en tid hvor kinesiske mobilproducenter bliver stærkere og bedre.

Samsung Galaxy S10 afsløres i februar

I ovenstående video fortæller jeg lidt mere om One UI. Du får også min holdning til om Samsung One UI er en nødvendighed. Kunne Android i sig selv ikke blot klare den samme opgave?

Det er endnu for tidligt at sige noget om hvornår One UI lander på Samsungs telefoner, men sandsynligvis bliver det i starten af det nye år sammen med de kommende nye smartphones. Dermed kan One UI være med til at tegne en ny frisk linje for Samsung.

Jeg følger sagen her på MereMobil.dk.KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Samsung Galaxy S10 vil i 2019 også komme i en 5G-version. I hvert fald ifølge rygterne. Måske har denne udgaven enten 10 eller 12 GB RAM.

AI og Samsung går støvsugervejen … blandt andet

Samsung har præsenteret visionen Bespoke Life 2023. Visionen er at forbedre brugernes liv gennem energieffektivitet, forbindelsesmuligheder og design.

(mere…)
Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram