Sneak-peek på Samsung One UI

3

VIDEO: Oplev lidt mere af Samsungs nye Android-brugerflade One UI. Er One UI nødvendigt? Ja – og nej! Få svaret her.

Skabt til at fokusere

– ”One UI hjælper dig med at fokusere på det der virkelig betyder noget for dig”.

Sådan lyder Samsungs officielle salgstale for den opdaterede Android-brugerflade kaldet One UI, der så dagens lys i forbindelse med Samsungs udviklerkonference i november.

I en ny kort video med overskriften ”Made to focus” løbes en række elementer fra styresystemet igennem i højt tempo.

Der er ingen tvivl om, at Samsung endnu engang har foretaget en stor oprydning af deres brugerflade.

Det er sjældent, at brugerflader oven på Android rent faktisk gør Android-systemet mere simpelt. Android selv, uden indgreb fra producenterne, er over de seneste par år modnet mere og mere. Det udvasker behovet for skins, wallpapers, og særlige apps fra producenterne.

Hvis en producent virkelig mener, at systemet skal hjælpe dig med at fokusere, så skulle de nok starte med ikke at pille ved designet og funktionaliteten i Android.

Frem til den forventede lancering af Samsung Galaxy S10-serien i starten af 2019 har Samsung brug for alt den medvind de kan skaffe. Særligt i en tid hvor kinesiske mobilproducenter bliver stærkere og bedre.

Samsung Galaxy S10 afsløres i februar

I ovenstående video fortæller jeg lidt mere om One UI. Du får også min holdning til om Samsung One UI er en nødvendighed. Kunne Android i sig selv ikke blot klare den samme opgave?

Det er endnu for tidligt at sige noget om hvornår One UI lander på Samsungs telefoner, men sandsynligvis bliver det i starten af det nye år sammen med de kommende nye smartphones. Dermed kan One UI være med til at tegne en ny frisk linje for Samsung.

Jeg følger sagen her på MereMobil.dk.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Samsung Galaxy S10 vil i 2019 også komme i en 5G-version. I hvert fald ifølge rygterne. Måske har denne udgaven enten 10 eller 12 GB RAM.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer