Godt nytår – fra os til Jer

Nu varer det ikke længe før, at vi skifter fra 2018 til 2019. Det betyder, at et nyt år begynder – og vi har også derfor set tilbage på 2018.

Vi er nu nået sidste dag i 2018. Sidste ”blad i kalenderen” vendes og en ny skal tages i brug. I morgen hedder det 1. januar 2019.

Det betyder også for de fleste, at en aften og nat venter med lidt festivitas og fyrværkeri. Vi vil derfor fra os på MereMobil.dk lige nå at benytte lejligheden til at ønske Jer alle en rigtig god og dejlig nytårsaften.

Johng G.: De største tech-hits i 2018 – min egen top-5

Og ikke mindst takke for året der er gået. Vi glæder os til 2019 – og håber selvfølgelig at I fortsat vil følge med. Tusinde tak for Jeres opbakning og interesse i det forgangne år.

Det kan i øvrigt være svært at fange alt det flotte fyrværkeri med kameraet på mobilen. Derfor vil vi også opfordrer dig til at nyde det i virkeligheden, samt holde øje med dine omgivelser og passe på vildfarende raketter og lignende.

Allerede nu svirrer rygterne om, at vi også i 2019 kan forvente en række spændende produkter. Mon ikke nogen af produkterne bliver mindst ligeså spændende som i år. Vi håber og tror på det.

MereMobil.dk er klar med dækningen af CES-messen i starten af januar – samt Mobile World Congress i februar. Ligesom vi selvfølgelig også er klar med dækningen af en række forskellige selvstændige lanceringer i løbet af året.

Johng G.: Tech der floppede i 2018 – min top-5

Men nu skal lyde ønsket om et godt nytår, samt et lykkebringende nyt år herfra.

Mange hilsner fra redaktionen på MereMobil.dk.

Mere til historien

MereMobil.dk fejrede 5 års fødselsdag den 1. december 2018, hvilket du kan læse mere om her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram