Amazon Prime taler nu dansk

1

KORT NYT: Nu kan du købe adgang til Amazon Prime på dansk.

Videotjenesten Amazon Prime er nu langt om længe landet i en dansk udgave. Menuerne på tjenesten samt underteksterne er nu danske.

En dansk lokalisering af Amazon Prime er afgørende for om tjenesten kan få fat i kunderne i Danmark, da mange vil synes, at alle elementer skal være på dansk, hvis der skal betales penge for det.

Selvom tjenesten nu er oversat, så opgives priserne stadig i euro og ikke kroner. Det er efter min vurdering ikke specielt appellerende overfor kunderne.

De første seks måneder kan købes til en intropris på 2,99 euro om måneden. Det er rundt regnet 22,42 kroner per måned. Efterfølgende er prisen 5,99 euro per måned – svarende til cirka 45 kroner om måneden.

Som de konkurrerende tjenester er Amazon Prime tilgængelig på smartphones, tablets, computer samt på Apple TV.

BAGGRUNDHvad er Amazon Prime?

Amazon Prime har været tilgængelig i Danmark de seneste to år, men indtil nu har brugerne måtte nøjes med adgang til en international udgave uden dansk lokalisering.

Mere til historien

Netflix koster i Danmark 79 kroner om måneden for basisudgaven. Premium ligger til 129 kroner om måneden. I forhold til andre lande har vi i Danmark den laveste value-for-money på Netflix.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer