Amazon Prime Video klar til danskerne

Endnu en streamingtjeneste er klar til, at tage konkurrencen op på det danske marked. Amazon Prime Video er nu tilgængelig i Danmark.

Amazon Prime Video logo (Foto: Amazon Prime Video)

Amazon Prime Video logo (Foto: Amazon Prime Video)

HBO Nordic, Netflix, Viaplay og andre udbydere af streamet videoindhold har nu fået en ny konkurrent på det danske marked. Streamingtjenesten Amazon Prime Video åbner nemlig nu op for kunder i Danmark.

Det kræver enten en smartphone eller tablet med Android eller iOS for at kunne benytte Amazon Prime Video, det er også muligt at se tjenesten via PC eller på nogle nyere fjernsyn via den indbyggede applikation.

 - Netflix har åbnet for offline-brug

Abonnenter får mulighed for at se Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May fra BBC-programmet ”Top Gear”, som nu er sammen i programmet ”The Grand Tour”. Det er desuden også trækplasteret fra Amazon Prime Video. Der er dog også andre TV-serier og film på tjenesten.

Amazon Prime Video (Foto: Amazon Prime Video)

Amazon Prime Video (Foto: Amazon Prime Video)

Prisen for et abonnement ved Amazon Prime Video er 5,99 Euro om måneden, hvilket svarer til omkring 50 kroner.

Du kan benytte dig af et introduktionstilbud, hvor du får de første seks måneder til halv pris.

Mere til historien

Danske brugere kan foruden The Grand Tour se frem til førsteklasses underholdning og Amazon Original Series såsom: Den Golden Globe-vindende serie Mozart in the Jungle. Den prisvindende serie Transparent, der har vundet priser ved Golden Globe, Emmy og BAFTA. Den Emmy-vindende The Man in the High Castle såvel som serien Tumble Leaf, der har høstet en række Emmy-priser. Hundredvis af andre populære film og tv-serier er desuden tilgængelige på platformen.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Disney+ har store forventninger til reklameudgave

Størstedelen af brugerne af Disney+ vil tilvælge reklameudgaven, forlyder det.

(mere…)
Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram