Amazon Prime Video klar til danskerne

Endnu en streamingtjeneste er klar til, at tage konkurrencen op på det danske marked. Amazon Prime Video er nu tilgængelig i Danmark.

Amazon Prime Video logo (Foto: Amazon Prime Video)

Amazon Prime Video logo (Foto: Amazon Prime Video)

HBO Nordic, Netflix, Viaplay og andre udbydere af streamet videoindhold har nu fået en ny konkurrent på det danske marked. Streamingtjenesten Amazon Prime Video åbner nemlig nu op for kunder i Danmark.

Det kræver enten en smartphone eller tablet med Android eller iOS for at kunne benytte Amazon Prime Video, det er også muligt at se tjenesten via PC eller på nogle nyere fjernsyn via den indbyggede applikation.

 – Netflix har åbnet for offline-brug

Abonnenter får mulighed for at se Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May fra BBC-programmet ”Top Gear”, som nu er sammen i programmet ”The Grand Tour”. Det er desuden også trækplasteret fra Amazon Prime Video. Der er dog også andre TV-serier og film på tjenesten.

Amazon Prime Video (Foto: Amazon Prime Video)

Amazon Prime Video (Foto: Amazon Prime Video)

Prisen for et abonnement ved Amazon Prime Video er 5,99 Euro om måneden, hvilket svarer til omkring 50 kroner.

Du kan benytte dig af et introduktionstilbud, hvor du får de første seks måneder til halv pris.

Mere til historien

Danske brugere kan foruden The Grand Tour se frem til førsteklasses underholdning og Amazon Original Series såsom: Den Golden Globe-vindende serie Mozart in the Jungle. Den prisvindende serie Transparent, der har vundet priser ved Golden Globe, Emmy og BAFTA. Den Emmy-vindende The Man in the High Castle såvel som serien Tumble Leaf, der har høstet en række Emmy-priser. Hundredvis af andre populære film og tv-serier er desuden tilgængelige på platformen.

Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

(mere…)
Netflix fjerner det billigste abonnement

Det billigste annoncefrie abonnement er i en række lande nu blevet dyrere, da basisabonnementet ikke længere er en mulighed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram