Nu kommer Android 9 til Motorola One

Android 9.0 Pie med det seneste sikkerhedsniveau er frigivet til Motorola One.

Android 9 opdatering til Motorola One

Android 9 opdatering til Motorola One (Foto: MereMobil.dk)

En af årets store overraskelser i den billige kategori af smartphones har været Motorola One, som vi anmeldte i oktober. For lige under 2.000 kroner fås en Android-telefon med moderne glasdesign, hurtigoplader og et fornuftigt kamera. Endda uden telefonen har direkte dårlig ydelse.

På MereMobil.dk gav vi Motorola One 5 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse.

ANMELDELSE: Motorola One er måske ’the one’

Da telefonen landede i butikkerne, var det med Android 8.1 og sikkerhedsniveauet 1. august 2018, men kommunikationen var klar fra Motorola ved salgsstarten.

Motorola gjorde tydeligt køberne opmærksom på, at der i november ville lande en opdatering til Android 9 Pie. Netop denne opdatering er nu begyndt at rulle ud. Den gradvise udrulning gør, at ikke alle ejere af Motorola One modtager Android 9 på én gang.

Sammen med Android 9.0 kommer også det seneste sikkerhedsniveau til Android; 1. november 2018.

På billige telefoner har producenterne nogle gange skåret ind til benet og sparet så meget som muligt på hardwaren, men dette er ikke tilfældet med Motorola One.

Eksempelvis kommer den med det nye USB-C stik, og ikke Micro-USB, der er på vej ud af markedet. Telefonen understøtter også hurtigopladning og der medfølger tilmed en hurtigoplader i salgspakken.

Motorola One indgår i Googles Android One program. Det betyder, at du kan regne med løbende at modtage de seneste sikkerhedsopdateringer. Desuden er køberne garanteret to store Android-opdateringer i produktets livstid, der beregnes fra lanceringsdatoen.

Android One betyder også, at producenten ikke har pillet i styresystemet og ændret på Android. Motorola har dog langt et deres en app kaldet ”Moto” ind på telefonen, der giver et par ekstra betjeningsmuligheder. Gider du ikke Moto appen, så kan den afinstalleres.

VIDEO: Motorola er klar med ekstra lang batteritid

Mere til historien

Da salgsstarten gik på Motorola One, blev der afholdt events i flere butikker, som havde pustet balloner op og stillet personale klar. Det ses yderst sjældent, at der holdes lanceringsevents i denne priskategori. Normalt er events forbeholdt de dyre topmodeller.

Motorola på vej med nyt flagskib

En ny topmodel er på vej fra Motorola med masser af AI-features og fede specifikationer. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro her.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Moto G Power 5G og Moto G 5G er de to nye budgetvenlige smartphones fra Motorola, som byder på store opgraderinger.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram