Billig smartphone tiltrak sig overraskende meget opmærksomhed

Der var ekstra mange farver og balloner da en prisvenlig ny smartphone startede salget. Normalt er det forbeholdt de dyre topmodeller.

Lavpristelefonen Motorola One, der netop er landet til salg i Danmark, kom godt fra starten og fik overraskende meget opmærksomhed.

Elgiganten har i Aarhus og København afholdt en lanceringsevent med balloner, bannere og personale klar til at fortælle om telefonen. Eventen blev afholdt i fredags (5. oktober 2018).

Normalt afholdes der kun events omkring salgsstarter på topprodukter. Særligt Apples iPhone lanceringer har gennem tiden tiltrukket sig stor opmærksomhed, men også Samsung og OnePlus har haft succes med events.

Det specielle her er, at Motorola One har en pris på 1.999 kroner. Det er altså en meget billig telefon, som der gøres betydeligt mere ud af, end det normalt ses i de billige prissegmenter.

Elgiganten bruger produktlanceringerne til at skabe spændende kundeoplevelser i butikkerne. Motorola One fik blandt andet den ekstra opmærksomhed fordi telefonen rammer et meget bredt publikum. Det fortæller Allan Pedersen, salgschef i Elgiganten til MereMobil.dk.

- ”Vi fejrer jævnligt forskellige produktlanceringer for at give vores kunder nogle fede oplevelser, og med Motorola One var der en oplagt mulighed for at gøre det. Det er et nyt og spændende produkt, der i kraft af sin pris rammer et meget bredt publikum, så det var helt oplagt at lave en lancerings-event,” lyder det fra Allan Pedersen

Billigere telefoner er det nye spændende

Salgsstart på Motorola One

Salgsstart på Motorola One i Elgiganten (Foto: MereMobil.dk)

Flagskibstelefonerne slås altid stort op. Det er her, hvor producenterne skal overbevise forbrugerne, konkurrenter og dem som om, at de virkelig har noget særligt at byde på.

Med tiden er topmodellerne begyndt at minde ret meget om hinanden, og der er mindre og mindre fornyelse fra generation til generation.

Blandt de billigere telefoner er der lige nu større forskelligheder. Det er i denne såkaldte mellemklasse, at de virkelige overraskelser findes for tiden.

Motorola har leveret indtil flere gode telefoner, men med i feltet er også Lite-modellerne fra Huawei samt Nokias telefoner. Et eksempel er Nokia 7 Plus, som har fået stor ros blandt mange anmeldere.

- Her er smartphonen, der kun skal oplades to gange om ugen

Motorola One er det seneste eksempel på en smartphone, hvor køberne får rigtigt meget for pengene.

Naturligvis kan telefoner i mellemklasse-segmentet ikke måles 1:1 med en spritny topmodel, der har langt mere power i sig, end de fleste jævne brugere vil være i stand til at udnytte.

Første kig på Motorola One

Mere til historien

Mange husker blandt andet Motorola fra starten af nullerne, hvor Motorola Razr så dagens lys. Den første Razr kom i fjerde kvartal 2004. Serien eksisterede i fire år og solgte over 130 millioner eksemplarer. I dag er Motorola ejet af Lenovo.

For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Motorola Rizr kan være fremtidens mobil

Motorola har afsløret koncepttelefonen, Rizr, der har et NYT skærmformat. Måske fremtidens telefon?

(mere…)
Motorola Moto G53 test | et pletskud til lavpris?

TEST: Motorola er mestre i value-for-money. Et pletskud til lavpris? Jeg har testet lavpristelefonen Motorola Moto G53. Læs testen før du køber.

(mere…)
Motorola Razr tager yderskærmen til et nyt niveau

Nye billeder er lækket af det, som ventes at være Motorola Razr 2023. Holder de stik, er yderskærmen helt speciel.

(mere…)
Motorola kommer med FED farve

Motorola Edge 30 Fusion kommer snart i en MEGA fed farve, der helt sikkert vil gøre indtryk.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram