Motorola One – årets “folkemobil” – er i handlen

20

Nu er Motorola One klar på det danske marked i dag til en ganske overkommelig pris. Den kan kort sagt blive ”folkets mobil”.

Motorola One
Motorola One (Foto: Motorola)

Motorola One er en ny og meget interessant telefon fra Motorola. Telefonen kommer med ganske fornuftige specifikationer, men prisen er skruet helt i bund.

 – Motorola One er måske årets “folkemobil”

Allerede fredag var det muligt at købe Motorola One i to af Elgigantens butikker, da butikkerne på Strøget i København og butikken i Aarhus holdt en særlig event. Her fik de første købere en ekstra højttaler med i prisen.

Prisen på Motorola One er 1.999 kroner uden abonnement. Du får altså for de penge en rigtig interessant mobil, men det er ikke alt. Motorola har nemlig valgt, at smide en Turbocharger oplader med i salgspakken, samt et silikonecover.

Den meget overkommelige pris, samt en helt fornuftig ydelse gør, at den måske kan blive ”årets folkemobil”. Det er en telefon, der taler til mange af dem, som ikke kræver en topmodel.

Ved første øjekast så kunne Motorola One godt ligne en topmodel. Den kommer med Gorilla Glass på både for- og bagside. Skærmen er en 5,9 tommer LCD-skærm i 19:9 format og med en opløsning på 720 x 1.520 pixels (HD+). Motorola One kommer med Android 8.1 Oreo fra salgsæsken, men opdateres inden længe til Android 9 Pie.

 – Motorola fokuserer hårdt på “value-for-money”

Telefonen har dual-kamera med henholdsvis 13 megapixels opløsning og en sensor på 2 megapixels. Så du kan lave de meget populære ”bokeh-fotos” (portrætfotos). Denne effekt kan du også lave med frontkameraet, som dog ikke er dual-kamera.

Motorola One kommer i farverne sort og hvid. Det er dog kun den sorte, som er tilgængelig fra salgsstarten. Den hvide variant bliver først tilgængelig i løbet november.

Du kan købe Motorola One fra i dag mandag den 8. oktober 2018 hos Elgiganten, hvor den lanceres eksklusivt.

Mere til historien

Motorola One gør ikke brug af Motorolas Mods, som det kendes fra eksemelvis Motorola Moto Z3 Play, der kan få masser af for eksempelvis batteritid på den bekostning.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer