Motorola One - årets "folkemobil” - er i handlen

Nu er Motorola One klar på det danske marked i dag til en ganske overkommelig pris. Den kan kort sagt blive ”folkets mobil”.

Motorola One

Motorola One (Foto: Motorola)

Motorola One er en ny og meget interessant telefon fra Motorola. Telefonen kommer med ganske fornuftige specifikationer, men prisen er skruet helt i bund.

 - Motorola One er måske årets "folkemobil"

Allerede fredag var det muligt at købe Motorola One i to af Elgigantens butikker, da butikkerne på Strøget i København og butikken i Aarhus holdt en særlig event. Her fik de første købere en ekstra højttaler med i prisen.

Prisen på Motorola One er 1.999 kroner uden abonnement. Du får altså for de penge en rigtig interessant mobil, men det er ikke alt. Motorola har nemlig valgt, at smide en Turbocharger oplader med i salgspakken, samt et silikonecover.

Den meget overkommelige pris, samt en helt fornuftig ydelse gør, at den måske kan blive ”årets folkemobil”. Det er en telefon, der taler til mange af dem, som ikke kræver en topmodel.

Ved første øjekast så kunne Motorola One godt ligne en topmodel. Den kommer med Gorilla Glass på både for- og bagside. Skærmen er en 5,9 tommer LCD-skærm i 19:9 format og med en opløsning på 720 x 1.520 pixels (HD+). Motorola One kommer med Android 8.1 Oreo fra salgsæsken, men opdateres inden længe til Android 9 Pie.

 - Motorola fokuserer hårdt på "value-for-money"

Telefonen har dual-kamera med henholdsvis 13 megapixels opløsning og en sensor på 2 megapixels. Så du kan lave de meget populære ”bokeh-fotos” (portrætfotos). Denne effekt kan du også lave med frontkameraet, som dog ikke er dual-kamera.

Motorola One kommer i farverne sort og hvid. Det er dog kun den sorte, som er tilgængelig fra salgsstarten. Den hvide variant bliver først tilgængelig i løbet november.

Du kan købe Motorola One fra i dag mandag den 8. oktober 2018 hos Elgiganten, hvor den lanceres eksklusivt.

Mere til historien

Motorola One gør ikke brug af Motorolas Mods, som det kendes fra eksemelvis Motorola Moto Z3 Play, der kan få masser af for eksempelvis batteritid på den bekostning.

På Motorola Razr 40 Ultra er folden næsten usynlig

FØRSTE INDTRYK: Skærmen imponerer og designet er lækkert. Læs vores første tanker om Motorola Razr 40 Ultra, som vi har haft i hænderne.

(mere…)
Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

(mere…)
Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram