Motorola One - årets "folkemobil” - er i handlen

Nu er Motorola One klar på det danske marked i dag til en ganske overkommelig pris. Den kan kort sagt blive ”folkets mobil”.

Motorola One

Motorola One (Foto: Motorola)

Motorola One er en ny og meget interessant telefon fra Motorola. Telefonen kommer med ganske fornuftige specifikationer, men prisen er skruet helt i bund.

 - Motorola One er måske årets "folkemobil"

Allerede fredag var det muligt at købe Motorola One i to af Elgigantens butikker, da butikkerne på Strøget i København og butikken i Aarhus holdt en særlig event. Her fik de første købere en ekstra højttaler med i prisen.

Prisen på Motorola One er 1.999 kroner uden abonnement. Du får altså for de penge en rigtig interessant mobil, men det er ikke alt. Motorola har nemlig valgt, at smide en Turbocharger oplader med i salgspakken, samt et silikonecover.

Den meget overkommelige pris, samt en helt fornuftig ydelse gør, at den måske kan blive ”årets folkemobil”. Det er en telefon, der taler til mange af dem, som ikke kræver en topmodel.

Ved første øjekast så kunne Motorola One godt ligne en topmodel. Den kommer med Gorilla Glass på både for- og bagside. Skærmen er en 5,9 tommer LCD-skærm i 19:9 format og med en opløsning på 720 x 1.520 pixels (HD+). Motorola One kommer med Android 8.1 Oreo fra salgsæsken, men opdateres inden længe til Android 9 Pie.

 - Motorola fokuserer hårdt på "value-for-money"

Telefonen har dual-kamera med henholdsvis 13 megapixels opløsning og en sensor på 2 megapixels. Så du kan lave de meget populære ”bokeh-fotos” (portrætfotos). Denne effekt kan du også lave med frontkameraet, som dog ikke er dual-kamera.

Motorola One kommer i farverne sort og hvid. Det er dog kun den sorte, som er tilgængelig fra salgsstarten. Den hvide variant bliver først tilgængelig i løbet november.

Du kan købe Motorola One fra i dag mandag den 8. oktober 2018 hos Elgiganten, hvor den lanceres eksklusivt.

Mere til historien

Motorola One gør ikke brug af Motorolas Mods, som det kendes fra eksemelvis Motorola Moto Z3 Play, der kan få masser af for eksempelvis batteritid på den bekostning.

Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Motorola Rizr kan være fremtidens mobil

Motorola har afsløret koncepttelefonen, Rizr, der har et NYT skærmformat. Måske fremtidens telefon?

(mere…)
Motorola Moto G53 test | et pletskud til lavpris?

TEST: Motorola er mestre i value-for-money. Et pletskud til lavpris? Jeg har testet lavpristelefonen Motorola Moto G53. Læs testen før du køber.

(mere…)
Motorola Razr tager yderskærmen til et nyt niveau

Nye billeder er lækket af det, som ventes at være Motorola Razr 2023. Holder de stik, er yderskærmen helt speciel.

(mere…)
Motorola kommer med FED farve

Motorola Edge 30 Fusion kommer snart i en MEGA fed farve, der helt sikkert vil gøre indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram