Motorola One – årets “folkemobil” – er i handlen

Nu er Motorola One klar på det danske marked i dag til en ganske overkommelig pris. Den kan kort sagt blive ”folkets mobil”.

Motorola One

Motorola One (Foto: Motorola)

Motorola One er en ny og meget interessant telefon fra Motorola. Telefonen kommer med ganske fornuftige specifikationer, men prisen er skruet helt i bund.

 – Motorola One er måske årets “folkemobil”

Allerede fredag var det muligt at købe Motorola One i to af Elgigantens butikker, da butikkerne på Strøget i København og butikken i Aarhus holdt en særlig event. Her fik de første købere en ekstra højttaler med i prisen.

Prisen på Motorola One er 1.999 kroner uden abonnement. Du får altså for de penge en rigtig interessant mobil, men det er ikke alt. Motorola har nemlig valgt, at smide en Turbocharger oplader med i salgspakken, samt et silikonecover.

Den meget overkommelige pris, samt en helt fornuftig ydelse gør, at den måske kan blive ”årets folkemobil”. Det er en telefon, der taler til mange af dem, som ikke kræver en topmodel.

Ved første øjekast så kunne Motorola One godt ligne en topmodel. Den kommer med Gorilla Glass på både for- og bagside. Skærmen er en 5,9 tommer LCD-skærm i 19:9 format og med en opløsning på 720 x 1.520 pixels (HD+). Motorola One kommer med Android 8.1 Oreo fra salgsæsken, men opdateres inden længe til Android 9 Pie.

 – Motorola fokuserer hårdt på “value-for-money”

Telefonen har dual-kamera med henholdsvis 13 megapixels opløsning og en sensor på 2 megapixels. Så du kan lave de meget populære ”bokeh-fotos” (portrætfotos). Denne effekt kan du også lave med frontkameraet, som dog ikke er dual-kamera.

Motorola One kommer i farverne sort og hvid. Det er dog kun den sorte, som er tilgængelig fra salgsstarten. Den hvide variant bliver først tilgængelig i løbet november.

Du kan købe Motorola One fra i dag mandag den 8. oktober 2018 hos Elgiganten, hvor den lanceres eksklusivt.

Mere til historien

Motorola One gør ikke brug af Motorolas Mods, som det kendes fra eksemelvis Motorola Moto Z3 Play, der kan få masser af for eksempelvis batteritid på den bekostning.

Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Motorola Razr 50 dukket op på Geekbench

KORT NYT: Nye foldbare modeller kan være på vej fra Motorola. Razr 50 er netop spottet på Geekbench.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram