MobilePay er klar med brugerbetaling af ny funktion

Hold styr på klassekassen, bødekassen eller andre indsamlingskasser nemt med MobilePay Box. Tjenesten er gratis indtil beløbet i kassen er ”højt”.

MobilePay Box (Foto: MobilePay)

MobilePay Box (Foto: MobilePay)

MobilePay har indtil nu tilbudt gratis løsninger for de privatkunder. Men en ny mulighed har set dagens lys. Løsningen hedder MobilePay Box. Den hjælper dig med, at holde styr på klassekassen, bødekassen og andre indsamlingskasser.

Så er du den der står for indsamlingen af ”benzinpenge” eller ”gavepenge” i dine børns klasse eller står for klassekassen, så er der altså nu hjælp at hente. MobilePay Box gør det nemlig nemmere at holde styr på de forskellige ”kasser” og adskiller disse fra din privatøkonomi.

 – MobilePay vender tomlen ned overfor 3D-ansigtsgenkendelse på Android

Du kan hurtigt oprette en fælleskasse, hvilket kan være til klassekassen eller hvis du skal købe gave for flere venner til en fødselsdag. Når først du har oprettet denne fælleskasse, så kan andre MobilePay-brugere sende penge til det særlige ”Box-ID”, som du har fået tildelt.

Med MobilePay Box kan du let holde styr på, hvem der har betalt og hvem der mangler at betale.

Når pengene i denne fælleskasse skal bruges, kan det gøres ved enten at handle i en butik, overføre dem til en anden MobilePay-bruger eller din egen konto. Du kan også hurtigt og nemt dokumentere, hvor mange penge der er i f.eks. klassekassen overfor andre medlemmer af denne fælleskasse. Så dermed kan du undgå fnidder med de andre forældre i klassen.

Første løsning der koster penge for brugerne

Pengene er på sin egen ”virtuelle-konto” og rodes derfor ikke sammen med din privatøkonomi. Så når du bruger pengene kan det altså enten ske direkte fra “kassen” eller via overførsel til din egen konto.

– ”MobilePay Box er skræddersyet til et moderne samfund, hvor vi mennesker indgår i mange forskellige fællesskaber, men gerne vil bruge mindst mulig tid på bøvl og administration. Vi tror, løsningen rammer plet i alle Danmarks klassekasser, gavekasser, bødekasser og andre private fælleskasser,” siger Mark Wraa-Hansen, CEO i MobilePay i en pressemeddelelse.

 – Snart kan du foretage kontooverførsler med MobilePay

I skrivende stund er det gratis at oprette den nye løsning og hver bruger kan oprette op til tre bokse. Der er kun én person, som kan administrere en boks. Indbetalingen kan max være 15.000 kroner om året pr. boks.

Skynder du dig at komme i gang med MobilePay Box er det gratis. Men der vil fra nytår komme et gebyr på 15 kroner, hvis en ”MobilePay Box” når 1.000 kroner i indbetalt beløb. Og så fremdeles ved hver 1.000 kroner.

Dermed er første løsning altså klar fra MobilePay, hvor brugerne skal betale.

Mere til historien

Apple Pay og Google Pay er nogle af konkurrenterne til MobilePay.

iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram