Snart kan du foretage kontooverførsler med MobilePay

Det bliver snart muligt, at overføre penge fra dine konti med MobilePay, selvom du ikke har tilknyttet et kreditkort. Læs mere her.

MobilePay

MobilePay i butik (Foto: MereMobil.dk)

Husker du MobilePay-konkurrenten Swipp? Swipp havde en funktion, som MobilePay ikke har. Men der er godt nyt på vej til alle MobilePay-brugere. MobilePay overtager nemlig en række moduler og komponenter fra Swipp, hvilket gør det muligt at få den fulde konto-til-konto infrastruktur.

 - Hvem slår dankortet ihjel? Apple Pay? MobilePay?

MobilePay oplyser i en pressemeddelelse, at en stadig større andel af transaktionerne hver måned konverteres til konto-til-konto transaktioner. I marts var denne andel 82 procent.

Disse transaktioner gør det nemmere for brugerne, at se hvad en given betaling dækker over på deres kontooversigt. Foruden der er fordele for brugerne, så er det også en væsentlig omkostningsreduktion for MobilePay.

Med konto-til-konto overførsler er det heller ikke nødvendigt, at have et kreditkort tilknyttet. Det betyder eksempelvis, at man kan sende penge fra en konto, som man ikke har kort til. Dette kan være rart i nogle tilfælde, da man måske skal bruge en opsparingskonto til et køb.

Dermed slipper man altså for at overføre pengene selv internt så de efterfølgende kan overføres via MobilePay. Det kan også være godt, hvis man eksempelvis betaler et abonnement via MobilePay. Dette vil de fleste formentlig foretrække at gøre via deres budgetkonto.

- ”Vi tager et nyt skridt mod den endelige og fulde udmøntning af konto-til-konto infrastrukturen. I vores tætte samarbejde med MobilePays partnerbanker har vi haft glæde af deres viden om de løsninger, som var bærende for Swipp’s funktionalitet,” siger Jesper Nielsen, bestyrelsesformand for MobilePay.

Det er ikke kun MobilePay, som er tilfredse med de nye muligheder. Også bankerne er tilfredse med den nye løsning.

 - Slut med overvågning af beskeder på MobilePay

- ”Det har været en fornøjelse af blive en del af MobilePay. Ligeledes er det meget positivt, at den betalingsmodel og teknologi, vi skabte i Swipp, kan bidrage til at udvikle og forbedre MobilePay,” siger Jesper Schiøler, direktør i Lån & Spar Bank.

Mere til historien

MobilePay gjorde det muligt sidste år i marts måned, at betale abonnementer via tjenesten.

Europæisk ”MobilePay” er på vej i år

Det forlyder at en pendant til MobilePay er på vej i løbet af i år. Tjenesten kan håndtere betalinger på tværs af lande.

(mere…)
MobilePay-direktør stopper

Den danske direktør stopper nu hos MobilePay, hvilket oplyses dagen efter han udtalte, at der kan komme brugerbetaling på tale.

(mere…)
MobilePay får måske brugerbetaling

Det er måske snart slut med at bruge MobilePay gratis. Nye indtægtsmodeller overvejes.

(mere…)
Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram