Kan iPad Pro virkelig bøjes SÅ let?

VIDEO: 2018-udgaven af iPad Pro har en svaghed. Tager du fat om enderne, og vrider hårdt, så kan den bøjes.

iPad Pro bend test

Her bøjes iPad Pro 2018 (JerryRigEverything)

Så skete det forventelige. Den nye iPad Pro er blevet udsat for en uvidenskabelig bøjetest på YouTube.

Det er den i techkredse så kendte kanal JerryRigEveryting, der står for en demonstration af, hvordan den nye iPad Pro ikke skal behandles.

Med tommelfingerne presset ind på skærmens front, og et solid greb med hænderne omkring enderne, trækkes iPad Pro helt i stykker.

Det ses tydeligt på videoen, at svagheden i konstruktionen ligger omkring det trådløse opladeområde på toppen, hvor Apple Pencil kan lægges til hvile, når den mangler strøm.

Apple genopfinder iPad – farvel til hjemknap og jackstik

Du kan se videoen herunder. Bøjetesten finder du ved 6 minutter og 10 sekunder. Videoen er på nuværende tidspunkt set over 3,5 millioner gange.

Du skal ikke være bekymret

Hvis du mangler spænding i hverdagen, skal du ikke bruge tid på at bøje din iPad, med mindre du er MEGA rig. Trods alt starter priserne på 6.699 kroner for den billigste iPad Pro 2018. Priserne flyver helt op til 16.099 kroner for 1 TB versionen.

Selvom iPad Pro tydeligvis ikke er konstrueret til at holde til alle former for pres, skal du ikke være bekymret for brugen i dagligdagen. Jeg har haft den store 12,9 tommer model et stykke tid nu, og den viser igen tegn på svaghed i konstruktionen ved dagligt brug. Men jeg har så heller ikke hverken bøjet den, eller sat mig (eller noget) på den.

Har du iPad Pro i en rygsæk eller skoletaske skal du naturligvis være opmærksom på, at du ikke får sat din iPad i spænd, så den får skader.

Jeg har min test-iPad i Smart Keyboard Folio, der beskytter både skærmen og bagsiden under transport. Smart Keyboard Folio holder iPad Pro fast med magneter, så den hurtigt kan tages ud af coveret, når der er brug for den.

Magneterne er faktisk utroligt stærke. Jeg er på ingen måde nervøs for, at de slipper grebet om den store men dyre iPad.

Inden for kort tid bringer jeg en anmeldelse af iPad Pro.

iPad Pro 2018 sætter nye rekorder

Se iPad Pro bøjetesten

Mere til historien

Den store skærm på iPad Pro åbner for nye anvendelsesmuligheder. Eksempelvis er denne artikel skrevet i Microsoft Word på iPad Pro 2018 med Smart Keyboard Folio.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
53 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram