iPad Pro (2018) sætter nye benchmark rekorder

Den seneste iPad Pro fra Apple er nået ud til internationale anmeldere, hvilket har betydet der nu er officielle benchmark tal. Og de slår tidligere rekorder.

GeekBench målinger iPad Pro (Kilde: Geekbench)

GeekBench målinger iPad Pro (Kilde: Geekbench)

Apple offentliggjorde den nye iPad Pro tirsdag den 30. oktober 2018. Og der var ingen grænser for, hvor god en tablet det var og hvor god en ydeevne den har.

 - Apple genopfinder iPad Pro - farvel hjemknap og jackstik

A12X Bionic chippen ville ifølge Apple sætte nye standarder for, hvor hurtige tablets og smartphones er.

Påstande som ”den er hurtigere end 92 procent af de bærbare computere, der er på markedet i dag” var blot noget af det, som Apple underholdt med fra scenen.

I GeekBench 4.1 (multi-core) scorede iPad Pro 17.995 point, mens den nåede 5.030 point i single-core. Dette er markant mere end iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone X. Dog lige knap så markant i single-core målingerne, som i multi-core målingerne. Du kan se yderligere oplysninger på GeekBench hjemmeside.

Nogle af de hurtigste Android smartphones har scoret mellem 7.000-9.800 i GeekBenchs multi-core test.

Det er ikke kun i GeekBench, at de nye iPad Pro varianter klarer sig godt. Det gør sig også gældende i AnTuTu. Det skriver GSMArena.com.

AnTuTu målinger fra iPad Pro

AnTuTu målinger fra iPad Pro 2018-model

iPhone Xs har indtil nu haft rekorden hos AnTuTu med en score på 372.106. Men den bliver altså sat til vægs af iPad Pro, der opnår en score på 557.679.

Så det virker ud fra tests til, at Apple havde ret i deres ord om, det var en maskine med ”fart på”.

Er den hurtigere ydelse ikke nok, så er der nu også sagt farvel til ”hjem-knappen” på iPad og goddag til Face ID. Dette kan i øvrigt bruges uanset om du benytter iPad’en vertikalt eller horisontalt.

Der kan tilkøbes en ny Apple Pencil, hvilket er nødvendigt hvis man vil benytte ”pen”, da den gamle generation af Apple Pencil ikke virker på de nye iPad Pro modeller.

 - Din gamle Apple Pencil virker ikke med ny iPad Pro

Mere til historien

Apple har også netop lanceret en ny MacBook Air, der på mange måder minder om de eksisterende MacBook Pro modeller. Læs mere om den nye MacBook Air her.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram