iPad Pro (2018) sætter nye benchmark rekorder

13

Den seneste iPad Pro fra Apple er nået ud til internationale anmeldere, hvilket har betydet der nu er officielle benchmark tal. Og de slår tidligere rekorder.

GeekBench målinger iPad Pro (Kilde: Geekbench)
GeekBench målinger iPad Pro (Kilde: Geekbench)

Apple offentliggjorde den nye iPad Pro tirsdag den 30. oktober 2018. Og der var ingen grænser for, hvor god en tablet det var og hvor god en ydeevne den har.

 – Apple genopfinder iPad Pro – farvel hjemknap og jackstik

A12X Bionic chippen ville ifølge Apple sætte nye standarder for, hvor hurtige tablets og smartphones er.

Påstande som ”den er hurtigere end 92 procent af de bærbare computere, der er på markedet i dag” var blot noget af det, som Apple underholdt med fra scenen.

I GeekBench 4.1 (multi-core) scorede iPad Pro 17.995 point, mens den nåede 5.030 point i single-core. Dette er markant mere end iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone X. Dog lige knap så markant i single-core målingerne, som i multi-core målingerne. Du kan se yderligere oplysninger på GeekBench hjemmeside.

Nogle af de hurtigste Android smartphones har scoret mellem 7.000-9.800 i GeekBenchs multi-core test.

Det er ikke kun i GeekBench, at de nye iPad Pro varianter klarer sig godt. Det gør sig også gældende i AnTuTu. Det skriver GSMArena.com.

AnTuTu målinger fra iPad Pro
AnTuTu målinger fra iPad Pro 2018-model

iPhone Xs har indtil nu haft rekorden hos AnTuTu med en score på 372.106. Men den bliver altså sat til vægs af iPad Pro, der opnår en score på 557.679.

Så det virker ud fra tests til, at Apple havde ret i deres ord om, det var en maskine med ”fart på”.

Er den hurtigere ydelse ikke nok, så er der nu også sagt farvel til ”hjem-knappen” på iPad og goddag til Face ID. Dette kan i øvrigt bruges uanset om du benytter iPad’en vertikalt eller horisontalt.

Der kan tilkøbes en ny Apple Pencil, hvilket er nødvendigt hvis man vil benytte ”pen”, da den gamle generation af Apple Pencil ikke virker på de nye iPad Pro modeller.

 – Din gamle Apple Pencil virker ikke med ny iPad Pro

Mere til historien

Apple har også netop lanceret en ny MacBook Air, der på mange måder minder om de eksisterende MacBook Pro modeller. Læs mere om den nye MacBook Air her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer