Apple er klar med et nyt Smart Keyboard Folio til iPad Pro 2018

1

Til iPad Pro 2018 fås et nyt kombineret tastatur og cover kaldet Smart Keyboard Folio. Det er næsten uundværligt.

Smart Keyboard Pro til iPad Pro 11" og 12,9" (Foto: Apple)
Smart Keyboard Pro til iPad Pro 11″ og 12,9″ (Foto: Apple)

Apple har lanceret nye iPad Pro modeller. Skal du have en af disse, så er det lige før både at Apple Pencil (anden generation) og det nye Smart Keyboard Folio er uundværligt. I hvert fald hvis du skal bruge iPad Pro 2018 professionelt.

Læs her om iPad Pro 2018-modellerne

Det nye Smart Keyboard Folio er et tastatur i fuld størrelse.

Her får du en god skriveoplevelse og ikke skal nøjes med et lille kompakt tastatur, hvor du knapt nok kan have dine fingre.

Benytter du Smart Keyboard Folio, så bliver din iPad Pro nærmest en bærbar computer, hvor du også kan mange af de ting, som tidligere har krævet du havde en bærbar computer.

Vi skrev allerede, at iPad med iOS 11 begyndte at være mere lig en bærbar. Med iOS 12 er forskellene mellem tablet og computer udlignet yderligere.

iPad Pro smart keyboard
iPad Pro 2018 med smart folio cover og keyboard (Foto: Apple)

ANMELDELSE: iPad Pro 10,5″ – større og bedre – men dyr

Foruden et godt tastatur, så fungerer Smart Keyboard Folio også som et cover, der beskytter både for- og bagsiden af din nye iPad Pro.

Smart Keyboard Folio fås selvfølgelig både til iPad Pro 11 tommer og iPad Pro 12,9 tommer.

Du kan købe Smart Keyboard Folio fra onsdag den 7. november 2018. Prisen er 1.549 kroner for det til 11 tommer og 1.699 kroner for 12,9 tommer modellen. Smart Keyboard Folio kommer i farven Space Grey. Tastaturet fås desuden til mere end 30 forskellige sprog.

Er du blot til et cover uden tastatur, så har Apple selvfølgelig også lanceret disse. Du kan købe Smart Folio i flere forskellige farver for 699 kroner til iPad Pro 11 tommer, mens det koster 849 kroner til 12,9 tommer modellen.

GUIDE: Sådan køber du en god brugt iPad og sparer penge

Mere til historien

Analytikeren Ming-Chi Kuo har været ude med oplysninger om, at Apple skulle være på vej med en ny generation af iPad Mini. Denne gang tog den ellers altid velinformerede analytiker fejl.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer