Huawei Band Pro 3 – aktivitetsarmbånd med touchskærm

KORT NYT: Foruden Huawei Watch GT er også et nyt aktivitetsarmbånd annonceret fra Huawei af. Vi ser her nærmere på Huawei Band Pro 3.

Huawei Band Pro 3 (Foto: Huawei)

Huawei Band Pro 3 (Foto: Huawei)

Det nye aktivitetsarmbånd fra Huawei hedder Band Pro 3. Det kan måle, hvor meget brugeren bevæger sig og sover.

Huawei er også klar med et nyt smartwatch, der har fået navnet Huawei Watch GT.

 - Huawei Watch GT - nyt smartwatch fra Huawei

Ligesom Huawei Watch GT, så understøtter Band Pro 3 også TruSeen 3.0, der gør det muligt at måle brugerens hjerterytme. Sammen med Huawei TruSleep 2.0 kan brugerens søvnmønster måles. En big-dataanalyse gør det muligt at give personlige anbefalinger til, hvordan søvnen kan forbedres.

Band Pro 3 har en 2,4 centimeter stor HD AMOLED-skærm med touch-funktion.

Huawei Band Pro 3 forventes at komme i handlen fra slutningen af november hos Elgiganten og Power.

 - Huawei klar med gamertelefon

Prisen for Band Pro 3 er vejledende 749 kroner.

Mere til historien

Huawei har netop sendt deres nye flagskibstelefon på markedet. Navnet er Huawei Mate 20 Pro og alt er reelt set fryd og gammen. Telefonen høster flotte anmeldelser, men netop som den er kommet i handlen begynder problemerne at vise sig. Der går nu rygter om, at der er problemer på nogle af skærmene. Du kan læse mere om dette her.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram