Apple klar med reparationsprogram til iPhone X

Problemer med touchskærmen på iPhone X-enheder har nu betydet, at Apple er klar med et reparationsprogram til de berørte enheder. MacBook Pro også en del af et reparationsprogram.

iPhone X

iPhone X (Foto: Apple)

UPDATE: Denne artikel er erstattet af Apple fixer din iPhone X skærm gratis

Apple valgte inden weekenden, at annoncerer nye reparationsprogrammer, der er sat i værks for at udskifte fejl komponenter på nogle af deres enheder.

TEST: iPhone X – den mest innovative iPhone til dato

iPhone X-ejere har haft problemer med, at skærmen ikke reagerede korrekt ved berøring. Dette har været et problem siden telefonen kom på markedet. Men nu er problemet på iPhone X-enheder altså godkendt til et officielt reparationsprogram.

Problemerne på berørte iPhone X-enheder er:

  • Skærmen eller en del af skærmen reagerer ikke eller responderer forkert ved berøring
  • Skærmen reagerer, selvom den ikke blev rørt

Har du en af de berørte enheder, så vil du få skærmen erstattet gratis. Dette reparationsprogram gælder i tre år fra salgsstarten. Du kan læse mere om reparationsprogrammet på Apples hjemmeside.

Derudover har Apple også iværksat et reparationsprogram for 13 tommer MacBook Pro enheder uden touchbar men med SSD-drev, som er solgt i perioden juni 2017 og juni 2018. Nogle af disse 128 GB eller 256 GB enheder har problemer med SSD-drevet, som kan forårsage tab af data og fejl. Du kan tjekke om din MacBook Pro er berørt ved at indtaste serienummeret på Apples hjemmeside.

En Apple-autoriseret serviceudbyder vil udføre gratis service på de berørte drev. Apple anbefaler, at du sender dit drev til service hurtigst muligt.

Har du haft en af disse enheder til reparation for de omtalte problemer, så kan du kontakte Apple vedrørende refusion.

 – Endelig! Så fik vi en ny MacBook Air

Har du en iPhone 6S er det i øvrigt værd at tjekke om den er berørt af et andet reparationsprogram, da dette udløber ved årsskiftet.

Mere til historien

I forbindelse med lanceringen af iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr valgte Apple, at fjerne iPhone X fra deres line-up. Dermed er de iPhone X-enheder, som du finder i butikkerne restlagre.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram