Apple klar med reparationsprogram til iPhone X

0

Problemer med touchskærmen på iPhone X-enheder har nu betydet, at Apple er klar med et reparationsprogram til de berørte enheder. MacBook Pro også en del af et reparationsprogram.

iPhone X
iPhone X (Foto: Apple)

UPDATE: Denne artikel er erstattet af Apple fixer din iPhone X skærm gratis

Apple valgte inden weekenden, at annoncerer nye reparationsprogrammer, der er sat i værks for at udskifte fejl komponenter på nogle af deres enheder.

TEST: iPhone X – den mest innovative iPhone til dato

iPhone X-ejere har haft problemer med, at skærmen ikke reagerede korrekt ved berøring. Dette har været et problem siden telefonen kom på markedet. Men nu er problemet på iPhone X-enheder altså godkendt til et officielt reparationsprogram.

Problemerne på berørte iPhone X-enheder er:

  • Skærmen eller en del af skærmen reagerer ikke eller responderer forkert ved berøring
  • Skærmen reagerer, selvom den ikke blev rørt

Har du en af de berørte enheder, så vil du få skærmen erstattet gratis. Dette reparationsprogram gælder i tre år fra salgsstarten. Du kan læse mere om reparationsprogrammet på Apples hjemmeside.

Derudover har Apple også iværksat et reparationsprogram for 13 tommer MacBook Pro enheder uden touchbar men med SSD-drev, som er solgt i perioden juni 2017 og juni 2018. Nogle af disse 128 GB eller 256 GB enheder har problemer med SSD-drevet, som kan forårsage tab af data og fejl. Du kan tjekke om din MacBook Pro er berørt ved at indtaste serienummeret på Apples hjemmeside.

En Apple-autoriseret serviceudbyder vil udføre gratis service på de berørte drev. Apple anbefaler, at du sender dit drev til service hurtigst muligt.

Har du haft en af disse enheder til reparation for de omtalte problemer, så kan du kontakte Apple vedrørende refusion.

 – Endelig! Så fik vi en ny MacBook Air

Har du en iPhone 6S er det i øvrigt værd at tjekke om den er berørt af et andet reparationsprogram, da dette udløber ved årsskiftet.

Mere til historien

I forbindelse med lanceringen af iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr valgte Apple, at fjerne iPhone X fra deres line-up. Dermed er de iPhone X-enheder, som du finder i butikkerne restlagre.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer