Se mine billeder fra Sony Xperia XZ3

GALLERI: Se de billeder jeg selv har taget med Sony Xperia XZ3 – uden redigering.

Sony Xperia XZ3 har begejstret flere anmeldere – inklusive mig selv. Jeg tror, at mange er blevet både overraskede og glade for, at Sony endelig har skabt en seriøs konkurrent til særligt Galaxy S-telefonerne fra Samsung.

Dette skal du vide før du køber Sony Xperia XZ3

Kameraet er et af de vigtigste parametre, når der skal vælges en smartphone. Et godt, eller som minimum fornuftigt, kamera, er for mange noget der for alvor gør en forskel.

Herunder har jeg samlet nogle af de billeder, som jeg selv har taget med Sony Xperia XZ3. Du får altså ikke en række polerede billeder, der er taget under optimale forhold. Der er tale om hverdagsbilleder, som du selv kan genskabe med denne telefon.

Billederne synes jeg er rigtig fine. Under ekstremt udfordrende lysforhold bliver billederne desværre ikke helt skarpe, og der ses en del billedstøj. Bruger du fotolys er lyset dog betydeligt kraftigere fra Xperia XZ3 end hvad jeg har set på iPhone Xs Max.

ANMELDELSE: Læs min test af Sony Xperia XZ3

Bedøm selv resultaterne herunder.

Billeder fra Sony Xperia XZ3

Lowlight billeder

Mere til historien

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt Sony Xperia XZ3 er den rigtige smartphone for dig, så læs også artiklen To Sony or not to Sony.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.