Nu kan du købe iPhone Xr - den billige iPhone

Dagen er kommet, hvor den sidste iPhone-model i år er klar til salg. iPhone Xr er landet i handlen hos danske forhandlere og teleselskaber.

iPhone Xr

iPhone Xr (Foto: Apple)

iPhone Xr er nu klar til salg i de danske butikker. Det er den sidste iPhone-model i 2018, som kommer i handlen og den er kendt som ”den billige iPhone”.

Trods ”navnet” er den dog ikke så billig igen.

 - iPhone Xr er Apples nye "lavpris iPhone"

Den billigste af konfigurationerne af iPhone Xr koster 6.699 kroner uden abonnement. Her får du 64 GB intern hukommelse.

Hvis du vil spare lidt penge, men stadigvæk have en af dette års nye iPhones, så er iPhone Xr måske noget for dig.

Du får stadigvæk 6,1 tommer LCD skærm med en opløsning på 1.792 x 828 pixels, samt Face ID, Apple A12 Bionic processoren og så kan du vælge mellem farverne hvid, sort, blå, gul, koral og Product RED. iPhone Xr er i øvrigt den iPhone, som kommer i flest forskellige farver siden iPhone 5C.

Det du går på kompromis med er, at den ikke har dual-kamera. Det er dog stadigvæk muligt at tage portrætfotos med kameraet, som er én enkelt sensor på 12 megapixels (med optisk billede stabilisator). Er du til dual-kamera, så skal du måske overveje enten iPhone Xs eller iPhone Xs Max, hvis det skal være en af dette års modeller.

 - Her er Apples tre nye iPhones: iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr

Designet er også meget lig iPhone Xs. Dog er rammen på iPhone Xr i aluminium i stedet for rustfrit stål.

Og så har den 3 GB RAM og et batteri på 2.942 mAh.

- AFSLØRET: Her er specifikationerne for de nye iPhones

Du kan vælge mellem hukommelsesvarianter på henholdsvis 64 GB, 128 GB og 256 GB intern hukommelse. Prisen er 6.699 kroner for 64 GB, 7.149 kroner for 128 GB og 8.049 kroner for modellem med 256 GB intern hukommelse.

Mere til historien

Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram