Nu kan du købe iPhone Xr – den billige iPhone

5

Dagen er kommet, hvor den sidste iPhone-model i år er klar til salg. iPhone Xr er landet i handlen hos danske forhandlere og teleselskaber.

iPhone Xr
iPhone Xr (Foto: Apple)

iPhone Xr er nu klar til salg i de danske butikker. Det er den sidste iPhone-model i 2018, som kommer i handlen og den er kendt som ”den billige iPhone”.

Trods ”navnet” er den dog ikke så billig igen.

 – iPhone Xr er Apples nye “lavpris iPhone”

Den billigste af konfigurationerne af iPhone Xr koster 6.699 kroner uden abonnement. Her får du 64 GB intern hukommelse.

Hvis du vil spare lidt penge, men stadigvæk have en af dette års nye iPhones, så er iPhone Xr måske noget for dig.

Du får stadigvæk 6,1 tommer LCD skærm med en opløsning på 1.792 x 828 pixels, samt Face ID, Apple A12 Bionic processoren og så kan du vælge mellem farverne hvid, sort, blå, gul, koral og Product RED. iPhone Xr er i øvrigt den iPhone, som kommer i flest forskellige farver siden iPhone 5C.

Det du går på kompromis med er, at den ikke har dual-kamera. Det er dog stadigvæk muligt at tage portrætfotos med kameraet, som er én enkelt sensor på 12 megapixels (med optisk billede stabilisator). Er du til dual-kamera, så skal du måske overveje enten iPhone Xs eller iPhone Xs Max, hvis det skal være en af dette års modeller.

 – Her er Apples tre nye iPhones: iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr

Designet er også meget lig iPhone Xs. Dog er rammen på iPhone Xr i aluminium i stedet for rustfrit stål.

Og så har den 3 GB RAM og et batteri på 2.942 mAh.

AFSLØRET: Her er specifikationerne for de nye iPhones

Du kan vælge mellem hukommelsesvarianter på henholdsvis 64 GB, 128 GB og 256 GB intern hukommelse. Prisen er 6.699 kroner for 64 GB, 7.149 kroner for 128 GB og 8.049 kroner for modellem med 256 GB intern hukommelse.

Mere til historien

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer