Google Pixel 3 og Pixel 3 XL kan forudbestilles 9. oktober

KORT NYT: Google har bekræftet, at det bliver muligt at forudbestille Pixel 3 og Pixel 3 X efter annonceringen tirsdag den 9. oktober 2018.

Google Pixel 2

Google Pixel 2 (Foto: Google)

Google afholder event i næste uge. Nærmere præcist tirsdag den 9. oktober. Her vil de afsløre dette års Pixel-telefoner.

 – Google Pixel 3 XL afsløret i “Clearly White”

Allerede efter annonceringen vil det være muligt at forudbestille Pixel 3 og Pixel 3 XL. Om dette også gælder mobilkøbere på det danske marked, er uvist. Det har Google oplyst potentielle Pixel-købere i en mail. Det skriver AndroidCentral.com.

Foruden Pixel-telefonerne rygtes det også, at Google har andet i ærmet. Om det er næste generation af Chromecast-enhederne, en trådløs opladerstand og en Pixelbook er endnu usikkert. Google har tidligere meldt ud, at det ikke bliver i år de lancerer et Pixel Watch.

 – Google: Pixel Watch kommer ikke i år

MereMobil.dk holder dig opdateret tirsdag den 9. oktober, hvor vi selvfølgelig dækker eventen.

Det er endnu uvist, hvornår telefonen er klar til almindeligt salg.

Det er spændende om det bliver i år, at Google Pixel-telefonerne lanceres officielt på det danske marked. Tidligere har modellerne ikke været officielt lanceret, men været tilgængelige hos nogle webshops som parallelimport.

Mere til historien

Google Pixel-telefonerne har afløst Nexus-telefonerne fra Google. Og de har egentlig altid, både Nexus og Pixel, været anmelderrost, men salgstallene er ikke noget at prale med.

Google afslører Pixel 9 Pro

Der har været en del læks af den kommende Google Pixel 9 Pro. Det løser Google nu ved at vise telefonen før annonceringen.

(mere…)
Google inviterer til “Made by Google”-event – Pixel 9?

Google har sendt invitationerne ud til en stor event i midten af august. Der spekuleres i en lancering af Pixel 9-serien.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Google Pixel 8a test | Lever ikke op til forventningerne

TEST: Inden du køber Google Pixel 8a, så skal du læse denne anmeldelse, som kommer ind på, hvorfor Pixel 8a skuffer.

(mere…)
Pixel 8a er officiel – her er overblikket

Specifikationer og priser på Pixel 8a finder du her.

(mere…)
Google Pixel 8a får 7 års opdateringer

Lanceringen af Pixel 8a nærmer sig. Rygterne svirrer om, at den får AI-funktioner og 7 års opdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram