Google Pixel 3 og Pixel 3 XL kan forudbestilles 9. oktober

3

KORT NYT: Google har bekræftet, at det bliver muligt at forudbestille Pixel 3 og Pixel 3 X efter annonceringen tirsdag den 9. oktober 2018.

Google Pixel 2
Google Pixel 2 (Foto: Google)

Google afholder event i næste uge. Nærmere præcist tirsdag den 9. oktober. Her vil de afsløre dette års Pixel-telefoner.

 – Google Pixel 3 XL afsløret i “Clearly White”

Allerede efter annonceringen vil det være muligt at forudbestille Pixel 3 og Pixel 3 XL. Om dette også gælder mobilkøbere på det danske marked, er uvist. Det har Google oplyst potentielle Pixel-købere i en mail. Det skriver AndroidCentral.com.

Foruden Pixel-telefonerne rygtes det også, at Google har andet i ærmet. Om det er næste generation af Chromecast-enhederne, en trådløs opladerstand og en Pixelbook er endnu usikkert. Google har tidligere meldt ud, at det ikke bliver i år de lancerer et Pixel Watch.

 – Google: Pixel Watch kommer ikke i år

MereMobil.dk holder dig opdateret tirsdag den 9. oktober, hvor vi selvfølgelig dækker eventen.

Det er endnu uvist, hvornår telefonen er klar til almindeligt salg.

Det er spændende om det bliver i år, at Google Pixel-telefonerne lanceres officielt på det danske marked. Tidligere har modellerne ikke været officielt lanceret, men været tilgængelige hos nogle webshops som parallelimport.

Mere til historien

Google Pixel-telefonerne har afløst Nexus-telefonerne fra Google. Og de har egentlig altid, både Nexus og Pixel, været anmelderrost, men salgstallene er ikke noget at prale med.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer