Google Pixel 3 og Pixel 3 XL kan forudbestilles 9. oktober

KORT NYT: Google har bekræftet, at det bliver muligt at forudbestille Pixel 3 og Pixel 3 X efter annonceringen tirsdag den 9. oktober 2018.

Google Pixel 2

Google Pixel 2 (Foto: Google)

Google afholder event i næste uge. Nærmere præcist tirsdag den 9. oktober. Her vil de afsløre dette års Pixel-telefoner.

 - Google Pixel 3 XL afsløret i "Clearly White"

Allerede efter annonceringen vil det være muligt at forudbestille Pixel 3 og Pixel 3 XL. Om dette også gælder mobilkøbere på det danske marked, er uvist. Det har Google oplyst potentielle Pixel-købere i en mail. Det skriver AndroidCentral.com.

Foruden Pixel-telefonerne rygtes det også, at Google har andet i ærmet. Om det er næste generation af Chromecast-enhederne, en trådløs opladerstand og en Pixelbook er endnu usikkert. Google har tidligere meldt ud, at det ikke bliver i år de lancerer et Pixel Watch.

 - Google: Pixel Watch kommer ikke i år

MereMobil.dk holder dig opdateret tirsdag den 9. oktober, hvor vi selvfølgelig dækker eventen.

Det er endnu uvist, hvornår telefonen er klar til almindeligt salg.

Det er spændende om det bliver i år, at Google Pixel-telefonerne lanceres officielt på det danske marked. Tidligere har modellerne ikke været officielt lanceret, men været tilgængelige hos nogle webshops som parallelimport.

Mere til historien

Google Pixel-telefonerne har afløst Nexus-telefonerne fra Google. Og de har egentlig altid, både Nexus og Pixel, været anmelderrost, men salgstallene er ikke noget at prale med.

Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Google er klar med nye Pixels

Her er Pixel 6 og Pixel 6 Pro. Læs mere om Google nye telefoner der ikke kommer til Danmark.

(mere…)
Googles Pixel 6 - nye rygter

Lige i hælene på afsløringen af at Pixel 6 kommer med Googles egen Tensor-chip, er der nye rygter. Denne gang om kameraet.

(mere…)
Pixel 6 og Pixel 6 Pro kommer med Googles egen chip

Google har netop afsløret, at de er på vej med deres egen chip til mobiltelefoner. Chippen hedder Tensor og får debut i Pixel 6 og Pixel 6 Pro.

(mere…)
Google teasede for lanceringen af Pixel 6

Google har teaset for lanceringsdatoen til Pixel 6-serien under deres åbningskeynote ved Google I/O 2021.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram