Google Pixel 3 XL afsløret i ”Clearly White”

RYGTE: Nye billeder af det, som ventes at være den næste Google Pixel telefon er lækket. Se Google Pixel 3 XL i farven ”Clearly White” her.

Google har de senere år lanceret deres Pixel-telefoner i midten af oktober måned. Det er om mindre end tre måneder. Derfor er det heller ikke en stor overraskelse, at flere websites nu begynder at vise lækkede billeder og oplysninger.

 – Google på vej med smartwatch – Pixel Wear?

Nu er et billede af det der formentlig er Google Pixel 3 XL lækket i farven ”Clearly White”. Oplysningerne på denne stemmer også overens med tidligere informationer, som er lækket på enheden. Det skriver Android Police, hvor du desuden kan se flere billeder af Google Pixel 3 XL.

At dømme ud fra billederne vil Google Pixel 3 XL komme med det populære ”notch” eller hak.

Den mindre Pixel 3 enhed er endnu ikke spottet på nogle ”live photos” endnu. Men mon ikke vi skal forvente, at der kommer en række lækkede billeder og oplysninger de kommende måneder om dette års Google Pixel-enheder.

MereMobil.dk følger nøje med i de mange rygter og spekulationer og er også spændt på om denne Google telefon vil blive lanceret officielt på det danske marked.

Mere til historien

Kommer Google Pixel 3 og Google Pixel 3 XL ikke officielt på det danske marked. Så vil den kunne købes i fri handel i eksempelvis Flensburg, samt flere mobilforhandlere vil formentlig importerer den.

Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Google Pixel 8a test | Lever ikke op til forventningerne

TEST: Inden du køber Google Pixel 8a, så skal du læse denne anmeldelse, som kommer ind på, hvorfor Pixel 8a skuffer.

(mere…)
Pixel 8a er officiel – her er overblikket

Specifikationer og priser på Pixel 8a finder du her.

(mere…)
Google Pixel 8a får 7 års opdateringer

Lanceringen af Pixel 8a nærmer sig. Rygterne svirrer om, at den får AI-funktioner og 7 års opdateringer.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram