Google Pixel 3 XL afsløret i ”Clearly White”

13

RYGTE: Nye billeder af det, som ventes at være den næste Google Pixel telefon er lækket. Se Google Pixel 3 XL i farven ”Clearly White” her.

Google har de senere år lanceret deres Pixel-telefoner i midten af oktober måned. Det er om mindre end tre måneder. Derfor er det heller ikke en stor overraskelse, at flere websites nu begynder at vise lækkede billeder og oplysninger.

 – Google på vej med smartwatch – Pixel Wear?

Nu er et billede af det der formentlig er Google Pixel 3 XL lækket i farven ”Clearly White”. Oplysningerne på denne stemmer også overens med tidligere informationer, som er lækket på enheden. Det skriver Android Police, hvor du desuden kan se flere billeder af Google Pixel 3 XL.

At dømme ud fra billederne vil Google Pixel 3 XL komme med det populære ”notch” eller hak.

Den mindre Pixel 3 enhed er endnu ikke spottet på nogle ”live photos” endnu. Men mon ikke vi skal forvente, at der kommer en række lækkede billeder og oplysninger de kommende måneder om dette års Google Pixel-enheder.

MereMobil.dk følger nøje med i de mange rygter og spekulationer og er også spændt på om denne Google telefon vil blive lanceret officielt på det danske marked.

Mere til historien

Kommer Google Pixel 3 og Google Pixel 3 XL ikke officielt på det danske marked. Så vil den kunne købes i fri handel i eksempelvis Flensburg, samt flere mobilforhandlere vil formentlig importerer den.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer