Følg lanceringen af OnePlus 6T

OnePlus lancerer i dag deres nyeste smartphone. Navnet er OnePlus 6T og du kan følge lanceringen. Læs mere om hvor og hvornår eventen finder sted.

OPDATERET: Her er OnePlus 6T

OnePlus har inviteret verdenspressen til event i dag, hvor de klokken 16.00 dansk tid vil offentliggøre deres seneste smartphone. Navnet på denne er OnePlus 6T.

OnePlus havde i første omgang inviteret verdenspressen til event i morgen tirsdag den 30. oktober 2018, men da Apple inviterede til event selvsamme dag, så valgte OnePlus altså at flytte eventen til i dag, mandag den 29. oktober 2018.

Der er allerede ting om telefonen, som er bekræftet fra officiel side af, så nogle ting er altså ikke overraskelser.

Eventen livestreames på YouTube, derfor kan du følge med i det hele live i nedenstående video eller følge dette link til OnePlus’s YouTube-kanal.

Allerede bekræftet…

Det er allerede bekræftet, at OnePlus 6T kommer med et større batteri end OnePlus 6. Dette er måske muligt, da OnePlus 6T ikke kommer med 3,5 mm jackstik port.

Desuden er det også bekræftet, at OnePlus 6T har fingeraftrykslæser i skærmen, hvilket også netop er set på Huawei Mate 20 Pro, som kommer til salg i næste uge.

TEST: Huawei Mate 20 Pro – slår både Samsung og Huawei selv

OnePlus har også allerede oplyst, at telefonen lander i handlen tirsdag den 6. november. Hvilket altså er dagen efter Huawei Mate 20 Pro. Det er i øvrigt lidt atypisk, at OnePlus allerede inden præsentationen af telefonen har offentliggjort salgsstarten.

- OnePlus 6T er klar til salg i starten af november

Det ventes, at OnePlus 6T kommer med Android 9 Pie fra salgsæsken. Skal man tro rygterne kommer den i to farvevarianter, nemlig farverne Mirror Black og Midnight Black.

Prisen forventes at blive offentliggjort under dagens event.

Mere til historien

OnePlus har i øvrigt for kort tid siden meddelt, at de vil være blandt de første med en 5G-smartphone. Denne udtalelse kom fra Carl Pei, grundlægger af OnePlus,på en konference i Hong Kong, som var dedikeret til 4G og 5G netværk.

OnePlus 11 Jupiter Rock Edition: Ny telefon med unik finish

En særlig udgave af OnePlus 11 er på vej. Designinspirationen kommer fra en kendt planet.

(mere…)
OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

(mere…)
OnePlus 11 Concept - afslører nye teknologier

OnePlus har fremvist deres nye koncepttelefon med synligt flydende kølevæske. Men…

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram