Apple frigiver iOS 12.1 senere i dag

4

Du får nye emojier, mere kontrol over Dybdeskarpheden på billeder og gruppesamtaler i Facetime. Dette er blot nogle af nyhederne i iOS 12.1.

Apple iOS 12 unicode 11
Her ses de 70 emojis, der kommer sammen med iOS 12 (Grafik: MereMobil.dk)

iOS 12.1 er den første større opdatering siden iOS 12 blev frigivet i september måned kort før salgsstarten på iPhone Xs og iPhone Xs Max. Men Apple har frigivet en opdatering, der rettede fejlen på et opladeproblem, som nogle iPhone Xs-modeller havde.

 – Apple har løst oplade-problemerne på iPhone Xs

Foruden det nu bliver muligt at foretage gruppesamtaler i Facetime, så får du også 70 nye emojis, som du altså nu kan sende til din familie og venner.

 – Se alle de nye emojis der kommer til iPhone og Android P

Det er dermed muligt, at lave gruppesamtaler med op til 32 deltagere.

Mere interessant for nogle er det måske, at du får mulighed for at justerer dybdeskarpheden på de iPhone-modeller, der kan tage billeder i portrættilstand. Det er muligt at justerer dybdeskarpheden både under forhåndsvisning, men også efter billedet er taget.

Opdateringen løser også ”selfiefejlen”, der har fået kaldenavnet #Beautygate. Apple har tidligere erkendt fejlen til hjemmesiden The Verge. Denne fejl gjorde, at personer fik udjævnet huden på billeder, så det lignede billedet, var retoucheret.

iOS 12.1 åbner også op for understøttelse af dual-SIM via eSIM på iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Det kræver dog, at teleselskabet også understøtter dette. Her har ingen danske teleselskaber meldt sig klar på nuværende tidspunkt.

Alle enheder der understøtter iOS 12 opdateringen kan også opdaterer til iOS 12.1.

 – Disse iPhones og iPads kan opdateres til iOS 12

Mere til historien

Den 10. oktober 2018 offentliggjorde Apple, at der nu var 50 procent af alle aktive enheder, der havde installeret iOS 12 på deres enhed.  

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer