Apple frigiver iOS 12.1 senere i dag

Du får nye emojier, mere kontrol over Dybdeskarpheden på billeder og gruppesamtaler i Facetime. Dette er blot nogle af nyhederne i iOS 12.1.

Apple iOS 12 unicode 11

Her ses de 70 emojis, der kommer sammen med iOS 12 (Grafik: MereMobil.dk)

iOS 12.1 er den første større opdatering siden iOS 12 blev frigivet i september måned kort før salgsstarten på iPhone Xs og iPhone Xs Max. Men Apple har frigivet en opdatering, der rettede fejlen på et opladeproblem, som nogle iPhone Xs-modeller havde.

 - Apple har løst oplade-problemerne på iPhone Xs

Foruden det nu bliver muligt at foretage gruppesamtaler i Facetime, så får du også 70 nye emojis, som du altså nu kan sende til din familie og venner.

 - Se alle de nye emojis der kommer til iPhone og Android P

Det er dermed muligt, at lave gruppesamtaler med op til 32 deltagere.

Mere interessant for nogle er det måske, at du får mulighed for at justerer dybdeskarpheden på de iPhone-modeller, der kan tage billeder i portrættilstand. Det er muligt at justerer dybdeskarpheden både under forhåndsvisning, men også efter billedet er taget.

Opdateringen løser også ”selfiefejlen”, der har fået kaldenavnet #Beautygate. Apple har tidligere erkendt fejlen til hjemmesiden The Verge. Denne fejl gjorde, at personer fik udjævnet huden på billeder, så det lignede billedet, var retoucheret.

iOS 12.1 åbner også op for understøttelse af dual-SIM via eSIM på iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Det kræver dog, at teleselskabet også understøtter dette. Her har ingen danske teleselskaber meldt sig klar på nuværende tidspunkt.

Alle enheder der understøtter iOS 12 opdateringen kan også opdaterer til iOS 12.1.

 - Disse iPhones og iPads kan opdateres til iOS 12

Mere til historien

Den 10. oktober 2018 offentliggjorde Apple, at der nu var 50 procent af alle aktive enheder, der havde installeret iOS 12 på deres enhed.  

Mere end 8 ud af 10 har iOS 16

Apple er rigtigt gode til, at få brugerne til at opdatere deres enheder. Her er de nyeste officielle tal fra Apple.

(mere…)
Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram