Vil du være den første med en Sony Xperia XZ3?

KONKURRENCE: Nu kan du vinde Sony Xperia XZ3. Faktisk kan du blive den første med en Sony Xperia XZ3 i lommen. Konkurrencen er slut.

Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3 (Foto: MereMobil.dk)

####

OBS: Konkurrencen er slut. Se vinderen af Xperia XZ3 her.

Sony har optimeret på designet, der er blevet slankt og moderne. Skærmen er opgraderet til OLED-typen, der giver ekstra flotte farver og en fantastisk kontrast. I motorrummet sidder Qualcomm Snapdragon 845 processoren.

Denne fede telefon kan blive din. Faktisk kan du blive den første i Danmark, eller i hvert fald én af de allerførste, med en Xperia XZ3. Der er jo eksemplarer til anmeldere og butikker osv. i omløb. Så helt den første er du måske ikke.

Salgsstarten er fredag den 5. oktober 2018, men du vil modtage dit eksemplar med posten (hvis du vinder) allerede omkring den 28. september 2018.

Sådan vinder du en Sony Xperia XZ3

Du deltager i konkurrencen i kommentarfeltet. Kom med dit svar på følgende spørgsmål:

  • Fortæl (i kommentarfeltet) hvad ser du mest frem til ved Xperia XZ3

Du kan skrive din kommentar herunder eller i omtalen af konkurrencen på Facebook.

Vi finder en vinder onsdag den 26. september 2018 og sender telefonen med det samme vi har oplysningerne på vinderen.

VIDEO: Så er testen af Xperia XZ3 i gang

Det med småt / betingelser

Denne konkurrence er oprettet og drives af:

MereMobil.dk
[email protected]

De oplysninger der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du accepterer, at vi må sende dig en mail, når konkurrencen er slut. 14 dage efter konkurrencens afslutningen bliver indkomne mails slettet.

Præmie og konkurrence er sponseret af Sony Danmark.

Hvem kan deltage?

Deltagere bekræfter at være fyldt 13 år.

Præmie

Gevinsten er: Ét styk Sony Xperia XZ3 til en samlet værdi af cirka 5.999 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen er aktiv fra tirsdag den 18. september 2018 klokken 09.00 til den 25. september 2018 klokken 23.59. Vinderen udtrækkes og offentliggøres onsdag den 26. september 2018 på vores Facebook side. Vinderen vil desuden få direkte besked.

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
PlayStation 5 Pro rygtes på vej i 2023

PlayStation 5 har siden lanceringen været svær at skaffe. Nu rygtes det, at en pro-model er på vej - måske næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
189 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram