Min test af Sony Xperia XZ3 er i gang

VIDEO: Disse 3 ting har jeg lagt mærke til på Sony Xperia XZ3, som jeg lige nu går rundt med i lommen.

Skærm! Design! Kamera!

Jeg bruger netop nu Sony Xperia XZ3 som min smartphone. Alle mine data er på telefonen (som altid når jeg skriver anmeldelser). Jeg oplever altså telefonen rigtigt.

Allerede nu har jeg lagt mærke til tre ting, som jeg virkelig holder meget af på Xperia XZ3.

  1. Skærm: Hurra for Sonys opgradering af LCD-skærmen til OLED. De kedelige grå farver, der skal ”forestille” sort, ernu rent faktisk sorte. OLED kan være kraftigere i farverne, men Sony har ikke overgjort farverne. De fremstår fede men alligevel naturlige.
  2. Design: Du føler, at du har fået en ny Sony telefon. Selvom du sagtens kan se, at det er en Sony, så gør den let buede skærm (buer ned mod siderne) en stor forskel. Den minder i retning af Samsungs telefoner. Det gør ikke mig noget da det fungerer. Skal jeg sige noget negativt, som dog gælder alle nye smartphones og altså ikke kun Sony, så er Xperia XZ3 desværre mega glat.
  3. Kamera: Xperia XZ3 tager nogle gode billeder. Jeg har haft den med på forlænget weekend, hvor den har klaret udfordringerne rigtigt fint. Selvom kameraet kun har én linse, kan der stadig tages bokeh- og portrætbilleder.

LÆS OGSÅ: Sony Xperia XZ3 er et stort fremskridt til en rimelig pris

Sony Xperia XZ3 er prissat til omkring 6.000 kroner uden abonnement. Her får du 64 GB intern hukommelse, dual-SIM og mulighed for hukommelsesudvidelse.

I forhold til konkurrenterne har Sony egentlig ramt en fornuftig pris. Jo! Det er en dyr telefon, men stadig inden for en rimelig prisramme.

Med Xperia XZ3 får du Android 9 Pie direkte fra salgsæsken. Sonys brugerflade er lagt ned over Android 9, men nogle af de essentielle apps er bibeholdt. Eksempelvis er det den originale Android SMS-app, der benyttes. Det betyder, at du kan udnytte funktionen med at sende og modtage SMS-beskeder via en browser på din computer.

Salget starter i Danmark den 5. oktober 2018.

Hvis du har spørgsmål, som du gerne vil have besvaret i den endelige anmeldelse, så skriv i kommentarfeltet herunder.

Se vores første tanker om Xperia XZ3

Mere til historien

I mine benchmarkmålinger scorer Sony Xperia XZ3 en smule højere end Samsung Galaxy Note 9. I Antutu Benchmark får Xperia XZ3 266.513 point, mens Galaxy Note 9 ligger på 241.145 point. I 3D Mark er de stort set på det samme niveau.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Sony Xperia 5 V – 16 GB RAM?

RYGTE: Sony er måske på vej med en ny telefon. Xperia 5 V angiveligt 16 GB RAM.

(mere…)
Nyt VR-headset fra PlayStation er i butikkerne

Det nye VR-headset til PlayStation 5 er klar på hylderne i de danske butikker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram