Har du vundet Sony Xperia XZ3? Se vinderen her

0

Konkurrencen om en Sony Xperia XZ3 er nu slut. Læs her hvem der blev den heldige vinder.

Sony Xperia XZ3
Sony Xperia XZ3 (Foto: MereMobil.dk)

Vi har gennem det seneste stykke tid kørt en konkurrence, hvor du har kunne vinde en Sony Xperia XZ3. Den nye topmodel fra Sony. Nu er vinderen fundet, og du kan se om du er den rette.

Præmie: Sony Xperia XZ3
Vinderen blev: Lars Grissell Christensen

Vandt du ikke Sony Xperia XZ3? Så har du en mulighed for at få et godt tilbud, hvis du alligevel køber den nye telefon fra Sony. I forbindelse med salgsstarten på Xperia XZ3 har Sony nemlig et lanceringstilbud klar. De giver muligheden for, at du kan købe et Sony OLED TV til halv pris i forhold til dets vejledende pris, som er 18.000 kroner.

Køb Sony Xperia XZ3 og et Sony OLED TV til halv pris

Mange af deltagerne i konkurrencen fremhævede, at Sony endelig og til stor glæde er blevet opdateret på designet. Ligesom også den gode lyd, OLED-skærm og nye funktioner bl.a. Side Sense og Smart Launch blev fremhævet som noget der gør Xperia XZ3 interessant for mobilkøberne.

Sony Xperia XZ3 lander i butikkerne fredag den 5. oktober 2018 til en vejledende pris på omkring 6.000 kroner uden abonnement. Telefonen kommer i fire farver: Black, White Silver, Forest Green og Bordeaux Red.

Sony Xperia XZ3 pris og tilgængelighed

Du kan læse vores test af Sony Xperia XZ3, der for alvor vækker begejstring hos John G. Sony der altid satser på det sikre er blevet opdateret på nogle fronter, men stabiliteten har de beholdt.

ANMELDELSE: Sony Xperia XZ3 – det er nu du skal købe Sony

Og ellers så kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du besked så snart vi kører en ny konkurrence. Du kan også følge os på Facebook.

Tusinde tak til alle der deltog.

Vh. John G. og resten af teamet på MereMobil.dk

OBS: Konkurrencen er sponseret af Sony

Mere til historien

Husk du altid kan finde os på de sociale medier Facebook, Instagram og Twitter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer