Har du vundet Sony Xperia XZ3? Se vinderen her

Konkurrencen om en Sony Xperia XZ3 er nu slut. Læs her hvem der blev den heldige vinder.

Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3 (Foto: MereMobil.dk)

Vi har gennem det seneste stykke tid kørt en konkurrence, hvor du har kunne vinde en Sony Xperia XZ3. Den nye topmodel fra Sony. Nu er vinderen fundet, og du kan se om du er den rette.

Præmie: Sony Xperia XZ3
Vinderen blev: Lars Grissell Christensen

Vandt du ikke Sony Xperia XZ3? Så har du en mulighed for at få et godt tilbud, hvis du alligevel køber den nye telefon fra Sony. I forbindelse med salgsstarten på Xperia XZ3 har Sony nemlig et lanceringstilbud klar. De giver muligheden for, at du kan købe et Sony OLED TV til halv pris i forhold til dets vejledende pris, som er 18.000 kroner.

- Køb Sony Xperia XZ3 og et Sony OLED TV til halv pris

Mange af deltagerne i konkurrencen fremhævede, at Sony endelig og til stor glæde er blevet opdateret på designet. Ligesom også den gode lyd, OLED-skærm og nye funktioner bl.a. Side Sense og Smart Launch blev fremhævet som noget der gør Xperia XZ3 interessant for mobilkøberne.

Sony Xperia XZ3 lander i butikkerne fredag den 5. oktober 2018 til en vejledende pris på omkring 6.000 kroner uden abonnement. Telefonen kommer i fire farver: Black, White Silver, Forest Green og Bordeaux Red.

- Sony Xperia XZ3 pris og tilgængelighed

Du kan læse vores test af Sony Xperia XZ3, der for alvor vækker begejstring hos John G. Sony der altid satser på det sikre er blevet opdateret på nogle fronter, men stabiliteten har de beholdt.

ANMELDELSE: Sony Xperia XZ3 - det er nu du skal købe Sony

Og ellers så kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du besked så snart vi kører en ny konkurrence. Du kan også følge os på Facebook.

Tusinde tak til alle der deltog.

Vh. John G. og resten af teamet på MereMobil.dk

OBS: Konkurrencen er sponseret af Sony

Mere til historien

Husk du altid kan finde os på de sociale medier Facebook, Instagram og Twitter.

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram