Køb Sony Xperia XZ3 og et Sony OLED TV til halv pris

5

Sony er klar med et kanon tilbud i forbindelse med lanceringen af Xperia XZ3. Du kan købe et lækkert OLED TV med kæmpe besparelse. Læs mere om tilbuddet her.

Sony Bravia 55AF8 (Foto: Sony)
Sony Bravia 55AF8 (Foto: Sony)

####

I forbindelse med salgsstarten på den nye smartphone fra Sony, Sony Xperia XZ3 bliver det muligt, at få op mod 50 procent rabat på et OLED TV fra Sony.

 – Så vild er OLED-skærmen på Sony Xperia XZ3

TV’et du kan få rabat på er Sony Bravia 55AF8. Denne skærm har en vejledende udsalgspris på 18.000 kroner – og køber du Xperia XZ3 får du muligheden for, at købe dette med 50 procent rabat af den vejledende pris. Og altså dermed købe TV’et for 9.000 kroner.

Sony Bravia 55AF8 er et OLED TV med en 4K Ultra HD opløsning. Lanceringstilbuddet giver dig mulighed for, at købe Sony Xperia XZ3 få fjernsynet for kun 9.000 kroner – alt inklusive.

Tilbuddet gælder dog i en begrænset periode.

Du skal købe dit eksemplar af Xperia XZ3 inden fredag den 12. oktober 2018 for at gøre brug af tilbuddet. Derefter er tilbuddet med halv pris på Sony Bravia 55AF8 gældende så længe lager haves. Dog er rabatkuponen kun gyldig indtil den 20. oktober 2018 og kan kun indløses én enkelt gang.

Sådan gør du brug af tilbuddet

Hvis du vil købe en Xperia XZ3 inden den 12. oktober 2018, samt gøre brug af rabatten på Sony Bravia 55AF8, så skal du hente tilbuddet i Xperia Lounge-applikationen, som du finder på Xperia XZ3.

  1. Tænd for din nye Xperia XZ3, og gennemfør installationsprocessen. Herefter skal du acceptere vilkårene for brug af Xperia Lounge.
  2. Åbn Xperia Lounge-appen, og godkend brugsvilkårene.
  3. Du finder tilbuddet under “Tilbud” i menuen.
  4. Klik på tilbuddet for automatisk at blive omdirigeret til en webside, hvor din kampagnekode allerede er indtastet (for at modtage koden skal du acceptere de vilkår og betingelser, der gælder for Xperia Lounge).
  5. Udfyld dine oplysninger, og gennemfør købet.
  6. Når købet er gennemført, leveres dit Sony BRAVIA 55AF8 OLED-TV til den adresse, du har angivet. Produktet afsendes inden for 48 timer (weekender tæller ikke med).

Betaling for dit Sony BRAVIA 55AF8 OLED-TV skal ske via Klarna, og Klarnas betalingsvilkår og betingelser gælder. Det er kun muligt at indløse tilbuddet via en Xperia XZ3-telefon.

MereMobil.dk har anmeldt den nye Sony og kan kun anbefale dig, at se nærmere på den nye topmodel. Der lander i handlen fredag den 5. oktober 2018.

ANMELDELSE: Sony Xperia XZ3 – det er nu du skal købe Sony

Sony Bravia OLED 55AF8

Mere til historien

Sony Xperia XZ3 kommer med en række nye muligheder blandt andet funktionen Side Sense, som du kan se demonstreret i denne video.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer