Motorola One – testen er i gang

6

VIDEO: Lækkert design, hyppige opdateringer og en pris under 2.000 kr. Vores test af Motorola One. er i gang. Se mine første indtryk her.

Ligner noget der skulle koste noget mere

Efter mange år i mobilbranchen er det så svært stadigvæk at blive overrasket og imponeret? Nej! Det er det faktisk ikke. Hvis producenterne ellers kommer med noget, som ikke bare ”ligner” konkurrenterne fra start til slut.

Hvilke punkter de så adskiller sig fra hinanden på, er reelt set lige meget. For det varierer. Og det skal det også på et markedet, hvor produkterne koster alt fra under 1.000 kroner og op til 13.000 kroner.

 – Motorola fokuserer hårdt på “value-for-money”

En af de telefoner, som netop nu både har overrasket og imponeret mig er Motorola One. Den adskiller sig fra en række af de nuværende telefoner ved, at tilbyde specifikationer som normalt ikke ses på telefoner i det prissegment – og så med et flot design, der ikke er af plastik.

Du får en telefon med en 5,9 tommer LCD-skærm, hvor opløsningen er 720 x 1.520 pixels. Processoren er en Qualcomm Snapdragon 625. Derudover har Motorola One 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, hvilket burde være nok for de fleste.

Er det ikke nok, så understøtter telefonen microSD-kort på op til 256 GB. Batteriet er på 3.000 mAh og understøtter Quick Charge opladning.

Du får et dual-kamera med en 13 megapixels sensor og en 2 megapixels sensor. Frontkameraet er på 8 megapixels. Både med front- og bagkameraet kan du tage portrætfotos.

VIDEO: Her får du ekstra laaang batteritid

Ser man på specifikationerne er der også tale om en ganske fornuftig telefon. Designet vil de fleste nok næppe forbinde med en telefon til lige under to tusinde kroner. Den er designet med glas på både for- og bagsiden. Motorola One kommer også med fingeraftrykslæser, som er flot ”gemt” i logoet på bagsiden. Rigtigt lækkert.

Hvordan performer den så i dagligdagen? Er den noget værd? Vi har haft den i brug i den sidste uges tid og vil fortsætte med, at have den under luppen de kommende dage. Så du kan snart glæde dig til en fyldestgørende anmeldelse.

Denne telefon skal kun oplades to gange om ugen

Mere til historien

Motorola har tidligere haft stor succes på det danske marked. Og efter nogle års pause er de altså ved, at forsøge at få fodfæste igen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer