Huawei Mate 20 Lite klar til salg i butikkerne

KORT NYT: Du kan fra i dag af købe Huawei Mate 20 Lite i de danske butikker og webshops.

Huawei Mate 20 Lite (Foto: Huawei)

Huawei Mate 20 Lite (Foto: Huawei)

Huawei lancerede Mate 20 Lite mandag den 10. september og i dag er den officielle salgsstart. Så har du ikke været en af dem, som har købt telefonen under forsalget, så er den altså nu tilgængelig hos forhandlerne.

Mate 20 Lite er den første model i Mate 20-serien, der ventes at indeholde mindst to modeller yderligere. I oktober afholder Huawei event, hvor det ventes de offentliggør Mate 20 Pro og Mate 20.

- Huawei Mate 20 lanceres medio oktober

Er du ikke tilhænger af en telefon skal være alt for dyr, men den stadigvæk gerne må kunne en masse. Så skal du måske se nærmere på Huawei Mate 20 Lite. Du får i hvert fald en del og prisen er helt fornuftig. 

Du får 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse (kan udvides med microSD-kort) og så er der dual-kamera både for- og bag. Du kan se de fulde specifikationer på Mate 20 Lite, samt læse lidt om funktionerne her.

Huawei er klar med Mate 20 Lite i farverne Black, Sapphire Blue og Platinum Gold. Prisen for Mate 20 Lite er vejledende 2.999 kroner uden abonnement. Du finder dagsaktuelle priser på Pricerunner.dk.

Mere til historien

Er du til topmodeller så skal du væbne dig med tålmodighed for der går lige nogle uger endnu før Mate 20 og Mate 20 Pro lander i handlen.

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram