Huawei Mate 20 Lite klar til salg i butikkerne

KORT NYT: Du kan fra i dag af købe Huawei Mate 20 Lite i de danske butikker og webshops.

Huawei Mate 20 Lite (Foto: Huawei)

Huawei Mate 20 Lite (Foto: Huawei)

Huawei lancerede Mate 20 Lite mandag den 10. september og i dag er den officielle salgsstart. Så har du ikke været en af dem, som har købt telefonen under forsalget, så er den altså nu tilgængelig hos forhandlerne.

Mate 20 Lite er den første model i Mate 20-serien, der ventes at indeholde mindst to modeller yderligere. I oktober afholder Huawei event, hvor det ventes de offentliggør Mate 20 Pro og Mate 20.

Huawei Mate 20 lanceres medio oktober

Er du ikke tilhænger af en telefon skal være alt for dyr, men den stadigvæk gerne må kunne en masse. Så skal du måske se nærmere på Huawei Mate 20 Lite. Du får i hvert fald en del og prisen er helt fornuftig. 

Du får 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse (kan udvides med microSD-kort) og så er der dual-kamera både for- og bag. Du kan se de fulde specifikationer på Mate 20 Lite, samt læse lidt om funktionerne her.

Huawei er klar med Mate 20 Lite i farverne Black, Sapphire Blue og Platinum Gold. Prisen for Mate 20 Lite er vejledende 2.999 kroner uden abonnement. Du finder dagsaktuelle priser på Pricerunner.dk.

Mere til historien

Er du til topmodeller så skal du væbne dig med tålmodighed for der går lige nogle uger endnu før Mate 20 og Mate 20 Pro lander i handlen.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram