Huawei Mate 20 Lite klar til salg i butikkerne

0

KORT NYT: Du kan fra i dag af købe Huawei Mate 20 Lite i de danske butikker og webshops.

Huawei Mate 20 Lite (Foto: Huawei)
Huawei Mate 20 Lite (Foto: Huawei)

Huawei lancerede Mate 20 Lite mandag den 10. september og i dag er den officielle salgsstart. Så har du ikke været en af dem, som har købt telefonen under forsalget, så er den altså nu tilgængelig hos forhandlerne.

Mate 20 Lite er den første model i Mate 20-serien, der ventes at indeholde mindst to modeller yderligere. I oktober afholder Huawei event, hvor det ventes de offentliggør Mate 20 Pro og Mate 20.

Huawei Mate 20 lanceres medio oktober

Er du ikke tilhænger af en telefon skal være alt for dyr, men den stadigvæk gerne må kunne en masse. Så skal du måske se nærmere på Huawei Mate 20 Lite. Du får i hvert fald en del og prisen er helt fornuftig. 

Du får 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse (kan udvides med microSD-kort) og så er der dual-kamera både for- og bag. Du kan se de fulde specifikationer på Mate 20 Lite, samt læse lidt om funktionerne her.

Huawei er klar med Mate 20 Lite i farverne Black, Sapphire Blue og Platinum Gold. Prisen for Mate 20 Lite er vejledende 2.999 kroner uden abonnement. Du finder dagsaktuelle priser på Pricerunner.dk.

Mere til historien

Er du til topmodeller så skal du væbne dig med tålmodighed for der går lige nogle uger endnu før Mate 20 og Mate 20 Pro lander i handlen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer