Huawei Mate 20 Pro spottet på billeder

0

Den officielle lancering finder sted i midten af oktober, men nu ses lækkede billeder af Huawei Mate 20 Pro. Du kan se billederne her.

Billeder fra GSMArena.com af det, som angiveligt skulle være Huawei Mate 20.
Billeder fra GSMArena.com af det, som angiveligt skulle være Huawei Mate 20.

Huawei har afsløret datoen for, hvornår de vil afsløre Mate 20 og Mate 20 Pro i midten af oktober. Men allerede nu er Mate 20 Pro altså spottet på nogle billeder.

Huawei Mate 20 lanceres medio oktober

Billederne viser Mate 20 Pro med et kamera, som har tre sensorer, samt en fingeraftrykslæser på bagsiden også. Billederne er dog langt fra ”officielle” og viser heller ikke alt på telefonen. Der er derfor stadigvæk meget overladt til fantastien.

Mate 20 Pro er i et beskyttelses-cover, hvilket selvfølgelig er for at beskytte den, men formentlig også for at skjule denne.

Billedet viser også, at der er et 3,5 mm jackstik i toppen af telefonen. Dermed kunne det altså se ud til, at dette returnerer til Pro-serien. Det skriver GSMArena.com.

Der har også tidligere været lækket billeder og specifikationer af Mate 20.

 – Huawei Mate 20 – lækkede specs og billeder

Huawei har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer. Men om en god måneds tid så er vi alle klogere på produktet. Huawei afholder event tirsdag den 16. oktober 2018. Og MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen og holder dig opdateret på alt omkring Mate 20 og Mate 20 Pro.

Mere til historien

Huawei har netop lanceret Mate 20 Lite under IFA-messen. Denne lancering gælder dog endnu ikke det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer