Google siger farvel til mailtjeneste

KORT NYT: Efter mere end 10 millioner downloads lukker Google nu en mailtjeneste ned.

Gmail alternativet Inbox by Gmail lukker. Det sker efter, at Gmail appen har fået flere nye services, der gør Inbox overflødig. Det oplyser Google på den officielle blog.

Inbox blev lanceret i 2014, og blev markedsført som ”mailboksen der arbejder for dig”. I marts 2019 er det slut. Her tages Inbox af markedet, efter mere end 10 millioner downloads på Android-platformen.

I april udsendte Google en opdateret Gmail med mange af de samme funktioner, som findes i Inbox plus en række nye.

Inbox findes også på iOS-platformen. Her har den en lidt højere rating end Gmail. På Android er det omvendt. Her har Gmail fået flere positive anmeldelser end Inbox.

Annonceringen af Inbox udfasningen er ikke Googles eneste mailnyhed i nyere tid. I sommer blev Gmail lanceret i en redesignet version, hvilket var starten på udfasningen af den klassiske Gmail. Også tjenesten Google Drive har fået en overhaling.

En af de funktioner der i Gmail har eksisteret på eksperimental plan i flere år, er muligheden for at fortryde afsendelse af en mail. Funktionen blev i august 2018 en del af Gmail på alle platforme.

- Nu kan Google Assistant tale dansk

Mere til historien

Google har altid udviklet mange apps og features, der efterfølgende er taget af markedet eller opstået i andre versioner. Blandt eksemplerne er Google Answer, Latitude, Reader, Notebook, Google video og mange mange andre.

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram