Google siger farvel til mailtjeneste

5

KORT NYT: Efter mere end 10 millioner downloads lukker Google nu en mailtjeneste ned.

Gmail alternativet Inbox by Gmail lukker. Det sker efter, at Gmail appen har fået flere nye services, der gør Inbox overflødig. Det oplyser Google på den officielle blog.

Inbox blev lanceret i 2014, og blev markedsført som ”mailboksen der arbejder for dig”. I marts 2019 er det slut. Her tages Inbox af markedet, efter mere end 10 millioner downloads på Android-platformen.

I april udsendte Google en opdateret Gmail med mange af de samme funktioner, som findes i Inbox plus en række nye.

Inbox findes også på iOS-platformen. Her har den en lidt højere rating end Gmail. På Android er det omvendt. Her har Gmail fået flere positive anmeldelser end Inbox.

Annonceringen af Inbox udfasningen er ikke Googles eneste mailnyhed i nyere tid. I sommer blev Gmail lanceret i en redesignet version, hvilket var starten på udfasningen af den klassiske Gmail. Også tjenesten Google Drive har fået en overhaling.

En af de funktioner der i Gmail har eksisteret på eksperimental plan i flere år, er muligheden for at fortryde afsendelse af en mail. Funktionen blev i august 2018 en del af Gmail på alle platforme.

Nu kan Google Assistant tale dansk

Mere til historien

Google har altid udviklet mange apps og features, der efterfølgende er taget af markedet eller opstået i andre versioner. Blandt eksemplerne er Google Answer, Latitude, Reader, Notebook, Google video og mange mange andre.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer