Efter Gmail opdatering: Populær Google tjeneste opdateres

0

I kølvandet fra Googles opdatering af Gmails design, har de nu annonceret, at Google Drive også opdateres.

Det er ikke længe siden, at vi kunne fortælle om, at Google ville ændre designet på Gmail. Hovedsageligt ville det nye design på webversionen, komme til at ligne det vi kender så godt fra Android mobil appen. Der var dog også et par andre småændringer til tjenesten.

I kølvandet på det nye Gmail design, har Google annonceret,at en lignende ændring til Google Drive (Google Drev, på dansk) er på vej. Ved denne opdatering er der ikke nogle rettelser til selve tjenesten. Ændringerne er kun visuelle.

– Gem dokumenter i Google Drev fra Microsoft Office

Hvis vi sammenligner det nye design med det vi allerede kender fra Gmail, kan du se en del ligheder. Det har fået det samme ”runde” design. Men udover det så er diverse ikoner, Google Drive logoet og baggrunden ændret. Nogle af ændringerne kan ses herunder.

Opdateringen til Google Drive vil allerede være tilgængeligt for nogle. Kan du ikke se det nye design endnu, så fortvivl ikke. Google har meldt ud, at der vil være en rullende overgang. Det betyder, at inden for de næste 14 dage, vil det nye design været rullet ud til alle. Så har du ikke fået det endnu, så går der ikke længe inden det sker.

Mere til historien

Google Drive er en service Google yder, så vi som brugere har mulighed for at gemme filer på deres servere. Google Drive blev åbnet tilbage i april måned 2012.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer