Efter Gmail opdatering: Populær Google tjeneste opdateres

I kølvandet fra Googles opdatering af Gmails design, har de nu annonceret, at Google Drive også opdateres.

Det er ikke længe siden, at vi kunne fortælle om, at Google ville ændre designet på Gmail. Hovedsageligt ville det nye design på webversionen, komme til at ligne det vi kender så godt fra Android mobil appen. Der var dog også et par andre småændringer til tjenesten.

I kølvandet på det nye Gmail design, har Google annonceret,at en lignende ændring til Google Drive (Google Drev, på dansk) er på vej. Ved denne opdatering er der ikke nogle rettelser til selve tjenesten. Ændringerne er kun visuelle.

- Gem dokumenter i Google Drev fra Microsoft Office

Hvis vi sammenligner det nye design med det vi allerede kender fra Gmail, kan du se en del ligheder. Det har fået det samme ”runde” design. Men udover det så er diverse ikoner, Google Drive logoet og baggrunden ændret. Nogle af ændringerne kan ses herunder.

Opdateringen til Google Drive vil allerede være tilgængeligt for nogle. Kan du ikke se det nye design endnu, så fortvivl ikke. Google har meldt ud, at der vil være en rullende overgang. Det betyder, at inden for de næste 14 dage, vil det nye design været rullet ud til alle. Så har du ikke fået det endnu, så går der ikke længe inden det sker.

Mere til historien

Google Drive er en service Google yder, så vi som brugere har mulighed for at gemme filer på deres servere. Google Drive blev åbnet tilbage i april måned 2012.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Datoen for Google I/O 2023 er klar

KORT NYT: Google har offentliggjort datoen for dette års udviklerkonference Google I/O.

(mere…)
Eksklusiv Pixel-funktion er klar til alle

Da Google Pixel-telefonerne kom på markedet, havde de en eksklusiv feature. Nu kommer ”magisk viskelæder” ud til alle.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram