Gem dokumenter i Google Drev fra Microsoft Office

TIP: Et plugin til Microsoft Office gør det muligt, at gemme dokumenter i Google Drev direkte fra Word, Excel og Powerpoint.

Google Drev plugin til Microsoft Office

Google Drev plugin til Microsoft Office

Googles online filtjeneste Google Drev (på engelsk Google Drive) bliver nu integreret direkte ind i Microsoft Office.

På den officielle blog har Google offentliggjort et plug-in, som gør det muligt, at gemme direkte på Google Drev fra gem-funktionen i Office-programmerne Word, Excel og Powepoint.

Når dette plugin er installeret, behøver man ikke have Googles særlige sync-program på computeren, for at kunne gemme på tjenesten, da der nu kan gemmes direkte i Google Drev.

Google Drive plug-in for Microsoft Office er tilgængelig på Windows-platformen, men ikke på Mac. Det er fremgår ikke om Google også på et senere tidspunkt kommer med en Mac-udgave.

Microsoft ophæver Windows 10-preview til endelig udgave

Du kan hente plug-in filen her.

Mere til historien

Microsoft har fornyligt frigivet en ny Office-udgave til Mac, der nu er kommet op på Office 2016. Office til Mac har ikke været opdateret i fem år.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.