Office 2016 er nu endelig klar til Mac

0

Brugerne af Microsoft Office på Mac-computere får nu en kæmpe opgradering.

Office 2016 på Mac
Office 2016 på Mac

Med Microsoft Office 2016 har Word, Excel, OneNote, Powerpoint og Outlook fået en tiltrængt overhaling, så de nu fremstår langt mere moderne end tidligere. En stor nyhed er understøttelse af Retina-skærm samt multi-touch betjening.

Microsoft sendte i marts 2015 Office 2016 i public beta, og på Meremobil.dk har vi været med siden den første beta. Selvom der har været tale om testversioner, som løbende blev opdateret, har vi brugt programmerne på en produktions-maskine, uden de helt store fejl.

Office 2016 har fuld integration af skytjenester som OneDrive, OneDrive for Business og Sharepoint.

Office på Mac er fuldt kompatibel med Office på PC, tablets og smartphones. Dermed skal man ikke bekymre sig om formateringen, når dokumenterne åbnes på forskellige enheder.

For at hente Office 2016 til Mac kræver det et abonnement på Office 365 Home, Office 365 Personal eller Office 365 ProPlus. Adgangen giver også mulighed for, at benytte Office på tværs af Windows, Mac, iOS og Android-enheder via OneDrive og Skype.

Office til Android er ude af beta

Video: Promo for Office 2016

Mere til historien

Den seneste kontorpakkeudgivelse til Mac er Office 2011, og Microsoft lover med den nye 2016-version, at der løbende bliver tilføjet nye forbedringer og features, mindst en gang i kvartalet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer